«Δίκαια προκριθήκαμε…»

Νίκη-πρόκριση στην τετράδα του κυπέλλου Γυναικών, σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα μας, καθώς στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, επικράτησε του Phoenix MJ Basket Plus με σκορ 65-42.
Η ομάδα μας είχε πάρει από την αρχή ένα σταθερό προβάδισμα, το οποίο ωστόσο, δεν έφθασε σε επίπεδα σχετικής ασφάλειας και έτσι, μετά το 11-4 στο 10λεπτο, το σκορ στο ημίχρονο έγινε 27-18, πάντα για την ομάδα μας.
Θα λέγαμε ότι η 3η περίοδος, ήταν η καθοριστική, που έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά της ομάδας μας για τα καλά, μιας και το σκορ έγινε 47-28 στο 30` και έτσι, στην 4η και τελευταία περίοδο, η διαφορά συντηρήθηκε.
Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να φθάσει στη νίκη η Ανόρθωση, κερδίζοντας το παιχνίδι με 65-42 και συνάμα, ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.
Αξιοσημείωτο ήταν το ότι ο προπονητής της ομάδας μας κ. Άριστος Αρίστου, έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις 12 παίκτριες που ήταν στην αποστολή για την αναμέτρηση.
*Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Αναξαγόρου, Μενελάου 5, Πάγκαλος 8 (1), Ράτσα 19 (2), Πιττάκα 4, Κωνσταντίνου, Ρουσσάκη 6, Γεωργίου, Ιωάννου, Χαραλάμπους, Βάχεβα, Ντέλβα 23.

Δήλωση Mαρίσας Πάγκαλος

 

Η ομάδα μας βρίσκεται πλέον στην τετράδα του κυπέλλου και η απόσταση που τη χωρίζει, είναι ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα, κατά την ημιτελική φάση (με αντίπαλο, την ομάδα που θα κληρωθεί, όπως και την έδρα διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα), για να δώσει το παρών στον τελικό, όπου βέβαια θα διεκδικήσει το τρόπαιο!
Η παίκτρια της ομάδας μας Μαρίσα Πάγκαλος, κάνει προς το Τμήμα Επικοινωνίας τα δικά της σχόλια, σχετικά με τη νίκη στην αναμέτρηση με το Phoenix MJ Basket Plus, αναφέροντας τα παρακάτω: «Πιστεύω ότι δίκαια η ομάδα μας, κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση για την ημιτελική φάση, καθώς παρουσιαστήκαμε με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, ενώ στο 2ο ημίχρονο, μπήκαμε πιο δυναμικά. Ως πιο δυνατή ομάδα, ελέγξαμε σε αρκετά χρονικά σημεία το ρυθμό και αυτός ήταν ο βασικός λόγος, που καταφέραμε να φθάσουμε σε μια δίκαιη επικράτηση. Πλέον, περιμένουμε το αποτέλεσμα της κλήρωσης για την ημιτελική φάση, απ` όπου θα προκύψει ο αντίπαλος μας σε αυτήν, όπως και η έδρα που θα διεξαχθεί το παιχνίδι, για να παλέψουμε με στόχο την είσοδο μας στον τελικό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ