«Αγαπάμε τον Κετσπάγια και θέλουμε να αγωνιζόμαστε για αυτόν…»

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο των ραδιοφωνικών του δηλώσεων στον Active, ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός ανάφερε πως οι ποδοσφαιριστές αγαπούν τον Κετσπάγια, πως δεν τους επηρεάζουν οι φωνές και θέλουν να αγωνίζονται για αυτόν.

Αναλυτικά πιο κάτω οι σχετικές τοποθετήσεις του Γκαλίτσιου.

-Όλο αυτό που λένε για τον Κετσπάγια ότι γκρινιάζει και φωνάζει συνέχεια, εσείς πως το ζείτε; Ένας προπονητής φωνακλάς είναι κάτι διαφορετικό ή έχετε συνηθίσει; Εσύ που αγωνίζεσαι και σε μία θέση που παίζεις κοντά του τι έχεις να πεις;

«Να σας πω την αλήθεια, εγώ έχω συνηθίσει τον προπονητή μας, τον ξέραμε από πέρυσι. Δεν άλλαξε κάτι, δεν έχει ηρεμίσει ή να γίνει ακόμη πιο φωνακλάς για παράδειγμα. Είναι τόση αδρεναλίνη που οποιαδήποτε φωνή δεν έχεις χρόνο να κάτσεις να σκεφτείς και συνεχίζεις να παλεύεις και να προσπαθείς να ακολουθείς τις οδηγίες του προπονητή και όταν σφυρίξει ο διαιτητής τα ξεχνάς όλα».

-Είναι τόσο αυστηρός, με τόση αγριάδα; Τώρα χωρίς κόσμο ακούγεται πόσο πολύ φωνάζει περνάει ο ήχος και στα μικρόφωνα της τηλεόρασης.

«Ακούγονται όλα ναι, ακούγεται περισσότερο εφόσον δεν υπάρχουν φίλαθλοι και κόσμος που να τραγουδάει συνθήματα. Έχει τον ιδιαίτερό του τρόπο, πέρασε προς τα έξω ότι είναι φωνακλάς, αλλά εμείς είμαστε συνηθισμένοι, τον ξέρουμε τον αγαπάμε πολύ και θέλουμε να αγωνιζόμαστε και για αυτόν. Είναι δίκαιος και το αισθανόμαστε όλοι οι παίκτες και το συζητάμε. Μπορεί να ξεφεύγει κάποτε πάνω στα νεύρα του και στην ένταση του αγώνα, αλλά σε όλους μας συμβαίνει αυτό. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και αυτό το λένε όλοι. Εκτός γηπέδου είναι άλλος άνθρωπος, πολύ καλός χαρακτήρας, τελείως διαφορετικός και πολύ δίκαιος. Εγώ μικρός σε ηλικία ξέφευγα κάποτε αντιδρούσα με εντόνους προπονητές κυρίως στο Βέλγιο, αλλά μεγαλώνοντας ειδικά όταν κάνεις και οικογένεια βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και ηρεμείς ως χαρακτήρας».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ