Πέρασε και το εμπόδιο του Άτλαντα

Πέρασε και το εμπόδιο του Άτλαντα η ανδρική καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, που επιβλήθηκε εντός έδρας της ομάδας της Πάφου με 64-44.

Αναλυτικά πιο κάτω το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα μας.

Ομάδα Aνδρών (Α` Φάση): Ανόρθωση – Άτλαντας 64-44

Νέα επιτυχία και για την Ανδρική μας ομάδα, στο παιχνίδι εναντίον του Άτλαντα Πάφου, που διεξήχθη στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης.

Η Ανόρθωση, επικράτησε με σκορ 64-44.

Η ομάδα μας, έπιασε καλή απόδοση στα μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα της αναμέτρησης και συμπερασματικά, η νίκη της ήταν δίκαια.

Μια νίκη, που αποτελεί ένα ακόμα βήμα, όσον αφορά τη δύσκολη προσπάθεια για επίτευξη του μεγάλου στόχου της χρονιάς, που δεν είναι άλλος, εκτός από την άνοδο στην 1η κατηγορία, εκεί όπου ιστορικά ανήκει η ομάδα μας!

Το αποτέλεσμα αυτό, ενισχύει και ψυχολογικά την όλη προσπάθεια που καταβάλλεται από την Ανδρική ομάδα, όσον αφορά την τελική επίτευξη αυτού του στόχου.

Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Ασωνίτης 1, Πόλτου, Τόρκαμ 3 (1), Ερεμπενάζιε 13 (1), Αντωνιάδης 4 (1), Κουκούνης 8 (2), Γιάλλουρος, Μαυρομμάτης, Παντούρης 17 (3), Χαραλάμπους 8, Χριστοφίδης 10 (1), Μαρκάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ