Μεγάλη νίκη και κορυφή!

Εντός έδρας νίκη για τη γυναικεία καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, που επιβλήθηκε της ΑΕΛ ΜΕ 74-70 και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Αναλυτικά πιο κάτω το δελτίο τύπου από την ομάδα μας.
Ομάδα Γυναικών (Α` Φάση): Ανόρθωση – ΑΕΛ 74-70

Μεγάλη επιτυχία για τη Γυναικεία μας ομάδα, στο μεγάλο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική, που έγινε στην προσωρινή μας έδρα.

Μετά από μιαν αρκετά καλή εμφάνιση, ειδικά από το τέλος της 1ης περιόδου και ως την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, νίκησε την πολύ δυνατή ομάδα της ΑΕΛ με 74-70 και ταυτόχρονα με το που έδωσε τέλος στην αήττητη πορεία της αντιπάλου, η ομάδα μας παρέμεινε ως η μόνη αήττητη πλέον στο πρωτάθλημα και συνάμα, μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το δε παιχνίδι ήταν αγωνιώδες και συναρπαστικό από την αρχή ως το τέλος, αλλά με την ομάδα μας να σημειώνει από 21 πόντους, στη 2η και στην 3η περίοδο και αυτό, σε συνδυασμό με τη δυνατή της άμυνα, κατάφερε μετά το 35-35 στο ημίχρονο, να προηγηθεί με 56-47 στο 30`. Αφού αρχικά απέκτησε μιαν διαφορά 10 πόντων στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου, στη συνέχεια η ΑΕΛ με αντεπίθεση, κατάφερε να περάσει μπροστά με ένα καλάθι (62-64).

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, το παιχνίδι, να αποκτήσει μια δραματική τροπή στα τελικά καθοριστικά του σημεία, αλλά με δυο διαδοχικά τρίποντα της Χαράς Ρουσσάκη, αλλά και με μιαν εύστοχη βολή από τη διεθνή έμπειρη παίκτρια, η ομάδα μας πήρε τη νίκη, με τελικό σκορ 74-70!

Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Μενελάου 7, Ράτσα 24 (4), Κωνσταντίνου 4 (1), Γεωργίου 4, Ντέλβα 18, Αναξαγόρου, Πάγκαλος 6 (1), Πιττάκα, Ρουσσάκη 11 (3).

Δήλωση Χαράς Ρουσσάκη: «Νίκη για τον πρόεδρο»

Με τα δυο καθοριστικά τρίποντα που σημείωσε στο τέλος του αγώνα, η Χαρά Ρουσσάκη, έδωσε… χαρά στην ομάδα μας και σχολιάζοντας το αποτέλεσμα αυτό, προς το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, ανέφερε τα παρακάτω:

«Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι και είναι κρίμα που δεν μπόρεσε να το παρακολουθήσει από κοντά όλος ο κόσμος. Είναι σίγουρα μιας μεγάλη νίκη για την ομάδα μας, καθώς πιστέψαμε στο στόχο μας και είχαμε προσήλωση σε αυτόν, σε όλο το παιχνίδι. Είναι μια νίκη, αφιερωμένη στον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Αντώνη Μικελλίδη, για τα όσα έχει κάνει για την ομάδα μας, αλλά και για την καλαθόσφαιρα, γενικότερα. Όσο για την ουσία αυτού του αποτελέσματος, θα είναι κάτι που μας βοηθήσει ψυχολογικά στη συνέχεια, ούτως ώστε να πετύχουμε στους μεγάλους μας στόχους, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Σίγουρα νιώθω μιαν προσωπική ικανοποίηση για τους καθοριστικούς πόντους στα τελικά στάδια, αλλά αυτό προσμετρά στην προσπάθεια ολόκληρης της ομάδας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ