Επόμενος αντίπαλος ο Άτλαντας

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα Ανδρών του τμήματος καλαθόσφαιρας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ο Άτλαντας με την ομάδα μας να εκδίδει σχετικό ενημερωτικό δελτίο.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Ομάδα ανδρών (Α` Φάση): Ανόρθωση – Άτλαντας (08/11, 19:00)

Προερχόμενη από τη μεγάλη σε έκταση νίκη, στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Διγενή, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Άτλαντα Πάφου, στο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της πρώτης φάσης.

Με κάθε προσοχή και σοβαρότητα, τεχνική ηγεσία και παίκτες θα προσπαθήσουν να προσθέσουν ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα ισοδυναμεί με ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της χρονιάς.

Ο Άτλαντας κατέρχεται στην προσωρινή μας έδρα, για να διεκδικήσει τις πιθανότητες του, κάτι που επιβάλλεται να κάνει ακόμα πιο προσεκτική την ομάδα μας, όσον αφορά την προσπάθεια που θα κάνει για να φθάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Για την αναμέτρηση με τον Άτλαντα, ο κ. Σάκης Πασάς ανέφερε: «Στην έδρα μας θα φιλοξενήσουμε αυτή την αγωνιστική την πολύ καλή ομάδα του Άτλαντα. Η ομάδα μας με σταθερά βήματα κτίζει αγωνιστική ταυτότητα , αυτοπεποίθηση και οι καινούργιες μας προσθήκες μπαίνουν στο πετσί και την φιλοσοφία της ομάδας και τα θέλω των προπονητών μας.  Ελπίζω και εύχομαι τα παιδιά να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά και την έκτος έδρας επιτυχία που είχαμε την προηγούμενη αγωνιστική».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ