Με γκολ του Τζίμη στα προημιτελικά

Την πρόκριση στην επόμενη φάση εξασφάλισε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ, που επιβλήθηκε εντός έδρας της Πάφου με 1-0, χάρις σε τέρμα του Χριστοφή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Ο αγώνας

Με έξι αλλαγές κατέβασε την ομάδα μας ο Κετσπάγια σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λόρια, δεξιά ο Γκαλίτσιος, αριστερά ο Σελίν και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βργκοτς και Σίλτενφενλτ. Στη μεσαία γραμμή ήταν ο Νταουσβίλι ως ανασταλτικός μέσος, με τους Χουσμπάουερ και Μίχα να κινούνται πιο μπροστά. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ήταν ο Χριστοφή, αριστερά ο Οκριασβίλι και στην κορυφή ο Μανιάς.

Το παιχνίδι στα αρχικά του στάδια είχε καλό  ρυθμό. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έφθασε κοντά στο γκολ μόλις στο 2’, όταν το φαλτσαριστό σουτ του Μίχα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ρούντκο.

Στη συνέχεια παρά το γεγονός πως το ματς είχε καλό ρυθμό δεν είχε φάσεις. Επιπρόσθετα μετά το 20’ το παιχνίδι διεξαγόταν υπό δυνατή βροχή. Στο 21’ ο Χριστοφή μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ, με τον Ρούντκο να αποκρούει ασταθώς και τον Αραγιούρι προ του Μανιά να την απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου η Πάφος έγινε απειλητική και έδειξε πως μπορούσε να κάνει τη ζημιά. Ωστόσο η κεφαλιά του Αραγιούρι βρήκε σε ετοιμότητα τον Λόρια, ενώ το σουτ του Βα κατέληξε λίγο άουτ.

Εκεί που όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα έβρισκε τις δύο ομάδες στο 0-0, ο Νταουσβίλι έβγαλε μεγάλη διαγώνια μπαλιά προς τα δεξιά, ο Χριστοφή κατέβασε άψογα την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολλά νωθρά για τις δύο ομάδες. Η Ανόρθωση έφτιαξε κάποιες προϋποθέσεις ενώ παράλληλα πρόσεχε και τα νώτα της προκειμένου να διαφυλάξει το προβάδισμα.

Στο 53’ ο Χριστοφή επιχείρησε να βγάλει σε τετ-α-τετ τον Μανιά, ωστόσο ο Αραγιούρι διάβασε την σκέψη του επιθετικού της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Ο Κετσπάγια πέρασε στο 61’ τον Αρτυματά αντί του Μίχα. Στο 67’ ο Τορνίκε επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από ατομική ενέργεια με τον Ρούντκο σε ετοιμότητα να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 78’ η Πάφος μας απείλησε με τον Βαλακάρι, ωστόσο η κεφαλιά του νεαρού βρήκε σε ετοιμότητα τον Λόρια που απέκρουσε.

Η ομάδα μας δίχως να εντυπωσιάσει έλεγχε το παιχνίδι και στο τέλος πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ