Τι θα γίνει μετά το φιάσκο και την αναστάτωση;

Επισήμως ως φιάσκο αποδείχθηκε η πρωτοβουλία του προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, για αυθαίρετη έρευνα στην προ μηνός αναμέτρηση της ομάδας μας απέναντι στον Απόλλωνα.

Ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα, με δημόσιες δηλώσεις και διαρροές προς τα έξω, αφήνουν ανεπανόρθωτο τον πρόεδρο της επιτροπής. Αν θυμηθούμε αρχικά δημοσίως είχε προβάλλει και τον ισχυρισμό πως υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, κάτι που διαψεύστηκε μερικά 24ώρα αργότερα από την Εθνική Αρχή Στοιχηματισμού.

Η όλη υπόθεση ξέφυγε από τα όρια της Κύπρου, μιας και οι υποθέσεις Παπαχαραλάμπους είχαν κάνει το γύρο της Ευρώπης. Παράλληλα οι υποθέσεις του μέχρι να αποδειχθούν λανθασμένες έθεσαν εν αμφιβόλω στη κοινή γνώμη τόσο το κύρος του σωματείου μας, όσο και το κύρος ποδοσφαιριστών και του προπονητή μας. Παράλληλα, το χρονικό σημείο ήταν τέτοιο πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στη Βασιλεία με τον κ. Παπαχαραλάμπους να προκαλεί αναστάτωση που στο τέλος ήταν αβάσιμη και δίχως οποιοδήποτε στοιχείο.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους ελέγχεται πρωτίστως για τη διαρροή της έρευνας. Σε καμία περίπτωση δεν λέμε ότι αυτός προχώρησε, αλλά ως επικεφαλής της επιτροπής δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να διαρρεύσει προς τα Μ.Μ.Ε. Παράλληλα οι πρώτες του τοποθετήσεις ήταν άκυρες και καφενειακές δίχως οποιαδήποτε στοιχεία.

Στο τέλος ευτυχώς η αλήθεια έλαμψε, ωστόσο πλέον η διοίκηση της Ανόρθωσης θα πρέπει να πάρει όλα τα δέοντα μέτρα, ούτως ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας αλλά και αποφυγής παρόμοιων υποθέσεων και εικασιών μέσω facebook στο μέλλον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ