Άργησε να βρει ρυθμό αλλά βγήκε πολυβόλο

Έκανε ντεμπούτο την δεύτερη αγωνιστική στο ματς κόντρα  στην ΕΝΠ και γνώρισε το κυπριακό όνειρο λίγα λεπτά αργότερα καθώς ο Λεόντιος Τράττου του έδειξε κατευθείαν κόκκινη κάρτα. Η κόκκινη τον άφησε για ενάμιση μήνα εκτός και ως εκ τούτου λεπτά συμμετοχής πήρε ξανά κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γ.Σ.Π.

Άργησε πολύ να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς πρώτο του τέρμα ήταν κόντρα στην Άχνα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής. Ωστόσο το τέρμα αυτό κάθε άλλο παρά ευεργετικά λειτούργησε, καθώς στην πορεία ο Μπάρακ έκανε παπάδες μέσα στο γήπεδο αλλά έβλεπε μεγαλύτερη την τρύπα βελονιού παρά την αντίπαλη εστία. Με το καλημέρα του 2013 ο Ιτζάκι πέραν του παλιού χρόνου αποχαιρέτησε και την γκίνια, καθώς στο πρώτο επίσημο ματς της χρόνιας κόντρα στην Δόξα, ο Μπάρακ σκοράρει και επιστρέφει στα τέρματα.

Αυτή την φορά το γκολ λειτούργησε ευεργετικά, έτσι για τον δεύτερο γύρο ο Μπάρακ Ιτζάκι αποτελεί την αιχμή του δόρατος και την αξιόπιστη επιθετική λύση καθώς σκόραρε 10 τέρματα. Με 10 τέρματα συνολικά σε 652 αγωνιστικά λεπτά για τον β’ γύρο, και 11 συνολικά, ο Ιτζάκι ματώνει αντίπαλα δίχτυα μια φορά κάθε 65 λεπτά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ