Εγκαθίσταται στο Παλαιχώρι η πινακίδα / Δίνει το παρών του ο Κετσπάγια

Έργων συνέχεια για τον Μιχάλη Στεργίδη, που συνεχίζεται το έργο υπ’ αριθμόν έξι προκειμένου να εγκατασταθεί στο Παλαιχώρι η πινακίδα της φωτογραφίας.
Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Στεργίδη στο facebook. 
Συνεχίζεται η συναρμολόγηση της πινακίδας ( εργον ΝΟΝ 6 ), η οποία θα εγκατασταθεί στην είσοδο της κοινότητας «ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ» σε απόδειξη αναγνώρισης της αγάπης που τρέφει ο κόσμος της περιοχής προς την ομάδα μας την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ αλλά και εις ένδειξη εκτίμησης και τιμής για τη φιλοξενία και βοήθεια που πρόσφεραν οι κάτοικοι Παλαιχωρίου και περιχώρων στους αγωνιστές του Απελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α που κάποιοι ήταν και εκλεκτά μέλη της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.
Γρηγόρης Αυξεντίου (ποδοσφαιριστής)
Αντώνης Παπαδόπουλος (ποδοσφαιριστής)
Κυριάκος Μάτσης (ενεργο μέλος)
Η εγκατάσταση θα γίνει την Κυριακή 11/10/2020 η ώρα 3μμ.  Στην είσοδον του χωριού (σχεδόν απέναντί στο γήπεδο).  Στην Εκδήλωση θα παραστεί και ο προπονητης της
ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ μαζι με αλλους φιλους της Ανόρθωσης.
ΥΓ. Θελω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ την οικογενεια ΚΑΡΑΟΛΗ για την ανάληψη του συντονισμού του εργου ως επισης και τους Κυρίους: Γιαννακη Δημητρίου για την παραχώρηση του οικοπέδου, Παμπον Νικολαου για την αφιλοκερδή και εξαιρετική του εργασια, τον Μαριο Στεργιδη, Κυριακο Λαο και ολους που με βοήθησαν στην ολοκλήρωση του.
Ξανα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ
ΜΙΧΆΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΔΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ