Οι 18ρηδες μας μπήκαν με το δεξί!

Δυο στα δυο, κατά τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μας, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021!

Τόσο η ομάδα Ανδρών Κ18, όσο και η αντίστοιχη των Γυναικών και μάλιστα σε εκτός έδρας υποχρεώσεις κατά την 1η αγωνιστική της πρώτης φάσης, για τις διοργανώσεις που μετέχουν, αμφότερες επέστρεψαν στη βάση τους, με τα ροζ φύλλα αγώνων.

Η ομάδα των Ανδρών, επικράτησε στην Πάφο του ΑΠΟΠ με 64-30, ενώ η Γυναικεία, κέρδισε στο Παραλίμνι την Ένωση με 74-25.

Παρουσιάζουμε πιο κάτω, περισσότερα στοιχεία για τις δυο αυτές αναμετρήσεις:

Ομάδα Ανδρών Κ18 (Α` Φάση – 2ος όμιλος): ΑΠΟΠ – Ανόρθωση 30-64

Με νικηφόρο αποτέλεσμα, εκτός έδρας ξεκίνησαν τη φετινή τους προσπάθεια οι παίκτες της Ανδρικής μας ομάδας Κάτω των 18. Στην αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο, στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους», η ομάδα μας επικράτησε του γηπεδούχου ΑΠΟΠ με 64-30, μετά από μιαν καλή εμφάνιση και βάση του τελικού σκορ, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Μια εκτός έδρας νίκη, στο ξεκίνημα ενός νέου πρωταθλήματος, αποτελεί την καλύτερη προϋπόθεση για μιαν πολύ καλή πορεία στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι πόντοι της Ανόρθωσης: Πόλτου 5, Ασωνίτης 7, Σπύρου 7 (1), Σιάντος 19 (1), Φλωρίδης, Μιχαήλ 2, Στυλιανού 4, Κορνηλίου 2, Κωνσταντίνου 2, Χίλμαν, Ηλιοδώρου 6.

Ομάδα Γυναικών (Α` Φάση): ΕΝΠ – Ανόρθωση 25-74

Πολύ καλή εμφάνιση και νικηφόρο ξεκίνημα για τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 18, η οποία στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παραλίμνι, επικράτησε της Ένωσης με σκορ 74-25. Η τελική διαφορά αποτελεί μιαν απόδειξη, τόσο για την εμφάνιση της ομάδας μας, όσο και για το δίκαιο της τελικής της επικράτησης και σε τελική ανάλυση, ένα νικηφόρο ξεκίνημα σε εκτός έδρας παιχνίδι, ισοδυναμεί με ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Κοζάκου 2, Δασκαλάκη, Πάγκαλου 7 (1), Μπολσάκοβα 9, Κελεσίδου 5, Μακρυγιώργη 12, Λάμπρου 14 (2), Μάρκου 2, Σιαμπουλή 14, Νικολάου 2, Γεωργίου 7 (1).

Πηγή: Anorthosis Basketball

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ