Η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας!

Στην παρουσίαση της γυναικείας ομάδας καλαθόσφαιρας του συλλόγου μας, προχωρά η επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook.

Αναλυτικά πιο κάτω το σχετικό δελτίου τύπου. 

Πριν όμως περάσουμε στην παρουσίαση, να θυμίσουμε ότι η περσινή συμμετοχή της ομάδας μας στο Γυναικείο πρωτάθλημα, είχε μιαν ιδιαίτερη σημασία, ιστορική!

Ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά, που η Ανόρθωση λάμβανε μέρος στο πρωτάθλημα Γυναικών, πραγματοποιώντας μιαν πολύ καλή πορεία, που ωστόσο ποτέ δεν θα μαθευτεί μέχρι που θα έφθανε, αν δεν διακοπτόταν η διοργάνωση λόγω της πανδημίας.
Θυμίζουμε επίσης ότι η Ανόρθωση είχε τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από την πρώτη ΑΕΛ και τον δεύτερο, Κεραυνό.

Όλοι «στο πόδι»

Η προετοιμασία, όσον αφορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει και άπαντες στην ομάδα, εργάζονται σκληρά και μεθοδικά, ούτως ώστε η Ανόρθωση να είναι πανέτοιμη για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της!

Ο κ. Άριστος Αρίστου παραμένει στη θέση του προπονητή και άμεση συνεργάτρια του θα είναι η Δωρίνα Ιωαννίδου.

Η Νταϊάνα Ντέλβα, είναι η ξένη παίκτρια που θα ενισχύσει κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο την ομάδας, αντικαθιστώντας την Μακλούρ. Ως σημαντική προσθήκη, αξιολογείται η απόκτηση της έμπειρης διεθνούς παίκτριας, Χαράς Ρουσσάκη από τον Κεραυνό, ενώ από την ομάδα Κ18, κατά τη νέα χρονιά θα έχουν πιο ενεργό συμμετοχή οι Μπιάνκα Ιωάννου, Πωλίνα Μπολσάκοβα και Γεωργία Δημητρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ