Το σχόλιο του Κασσιανού

Το ψεσινό παιχνίδι αλλά και το ερχόμενο στην Ελβετία κόντρα στη Βασιλεία, κλήθηκε να σχολιάσει ο Χριστάκης Κασσιανός στο πλαίσιο ραδιοφωνικών του δηλώσεων στον SuperSport Fm.

Αναλυτικά πιο κάτω οι τοποθετήσεις του Κασσιανού.

Η αρχική τοποθέτηση: «Η Ανόρθωση ευτύχησε να προηγηθεί, μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ. Η φάση του πέναλτι έδωσε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να πιστέψει ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Σημαντική στιγμή ήταν και ο χρόνος του δεύτερου γκολ αφού αποσυντόνισε την Ανόρθωση η οποία μπήκε με σχετική πίεση. Παρόλα αυτά πίεσε κι βρήκε πολύ καλές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Απόλλωνας ήταν πολύ συγκροτημένος και γενικά ήταν πολύ καλός».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Βασιλεία και αν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι: «Δεν θα επηρεάσει, αφού είναι ένας διαφορετικός θεσμός. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για το πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες έχασαν βαθμούς. Η Ανόρθωση έκανε δύο ντέρμπι, πήρε ένα βαθμό, όμως δεν είναι πρόβλημα και δεν θεωρώ ότι θα επηρεάσει τον αγώνα με τη Βασιλεία».

Για τη Βασιλεία: «Δεν έπαιξε με τη βασική ομάδα χθες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι λόγω της εμπειρίας που έχει αυτή η ομάδα στην Ευρώπη. Έχει συνεχόμενες παρουσίες στους ομίλους και σίγουρα είναι το φαβορί».

Για την ευκαιρία που υπάρχει σε περίπτωση πρόκρισης στα πλέι οφ αφού αντίπαλος θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Τόρσβαν: «Δεν πρέπει να προτρέχουμε. Δεν σημαίνει ότι περνώντας από τη Βασιλεία, θα είσαι στους ομίλους. Είναι κάτι που δεν πρέπει να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού».

Για τη στάση του Τιμούρ Κετσπάγια που δεν είπε κουβέντα στη δημοσιογραφική διάσκεψη: «Δεν έχω να πω τίποτα. Ούτε ξέρω αν συνέβηκε κάτι μετά το τέλος του αγώνα. Είναι καθαρά θέμα προπονητή και διοίκησης. Δεν μπορώ να το σχολιάσω».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ