Ανόρθωσις 1 – 1 Ομόνοια: Και στο τέλος «χ»άσαμε δύο βαθμούς

Σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση, η Ανόρθωση συμβιβάστηκε στην ισοπαλία με την Ομόνοια.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα να φτιάξουν φάσεις και προϋποθέσεις. Στο 15′ ο Σενέ παρά το γεγονός πως δεν έκανε καλό κοντρόλ, είχε την πολυτέλεια να πλασάρει και να κάνει το 0-1. Η ομάδα μας έψαξε την αντίδραση ωστόσο δυσκολευόταν να αναπτυχθεί. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 45′ όταν ο Λανγκ εναέρια έσπρωξε τον Καλτσά τον απώθησε με τον ρεφ Χριστοδούλου να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Τορνίκε ήταν εύστοχος με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με την ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Αρτυματά έφερε περισσότερη συνοχή στη μεσαία γραμμή, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να περιορίσουμε τον αντίπαλο.

Μπορούσαμε να φθάσουμε σε ένα δεύτερο γκολ, απειλώντας με στημένες φάσεις. Ωστόσο η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 92′, ο Χριστοφή μετά απο πάσα του Ελουντού μόνος με τον Φαμπιάνο έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Λόρια, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Κορέια, Νταουσβίλι, Μαργκάσα, Χουσμπάουερ (46′ Αρτυματάς), Καλτσάς (66′ Χριστοφή), Οκριασβίλι (82′ Ελουντού), Μανιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ