Τα κριτήρια για φορ και τα στενά χρονικά περιθώρια

Σεργιάνι για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Νίκα Κατσαράβα, ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του. Τα κριτήρια και τα δεδομένα για τον φορ είναι πολλά για την ώρα, με την ομάδα μας να είναι στην αναζήτηση εξεύρεσης της καλύτερης δυνατής λύση.

Καταρχήν ένα από τα κριτήρια, είναι ο ποδοσφαιριστής να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και να μπορεί να αγωνιστεί άμεσα, με δεδομένο πως ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά και με το ευρωπαϊκό παιχνίδι να είναι ορισμένο στις 24/9, ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να μπει στην ομάδα το συντομότερο δυνατό. Από εκεί και πέρα θεωρείται δεδομένο πως ο εκλεκτός θα πρέπει να είναι καλός τόσο στο ψηλό όσο στο χαμηλό παιχνίδι, να μπορεί να κρατάει μπάλα, να σπάζει παιχνίδι αλλά και να έχει την αίσθηση του γκολ.

Επιπλέον υπάρχουν και οι ιδιαιτερότητες της εποχής, μιας και στόχος είναι ο ποδοσφαιριστής να μην προέρχεται από χώρα κατηγορίας Γ’, ούτως ώστε να μη χρειαστεί να μείνει σε αυτοπεριορισμό, κάτι που θα έχει ως κόστος τη συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Σίγουρα τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και παράλληλα υπάρχουν οι ιδιαιτερότητες τόσο λόγω κορωνοϊού όσο και λόγω του γεγονότος πως η μεταγραφική περίοδο στην Κύπρο εκπνέει νωρίτερα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, ωστόσο άπαντες στην ομάδα είναι αισιόδοξοι πως θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ