Επιστροφή στη δράση με δύο πρωτιές

Ενημερωτικό δελτίο σχετικά με τη δράση το Σαββατοκυρίακο που πέρασε αλλά και τη δράση που έρχεται, προχώρησε το τμήμα ποδηλασίας της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Η ομάδα μας μετά την πάροδο αρκετών μηνών, ένεκα της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, επανήλθε στην αγωνιστική δράση συμμετέχοντας σε δύο αγώνες ατομικής χρονομέτρησης το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι διοργανώθηκαν από το Σωματείο «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» και την ομάδα της ELITE Cycling Sport Club Elite Cycling

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, στον αγώνα του Σαββάτου στον Άγιο Ιωάννη Λευκωσίας η ομάδας μας κατέλαβε μία πρώτη θέση με την Ελένη Ταντή. Την Κυριακή η Ελένη Ταντή επανέλαβε την επιτυχία της καταλαμβάνοντας και πάλιν την πρώτη θέση στην κατηγορία της και ο Σίμος Χειλίδης την τρίτη θέση στην κατηγορία του.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την επιτυχία τους καθώς και τους υπόλοιπους αθλητές μας, που συμμετείχαν στους πιο πάνω αγώνες και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Συγχαίρουμε επίσης όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες, τα Σωματεία τους, τους Αλυτάρχες, κριτές και εθελοντές καθώς και τα Σωματεία «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» και «ELITE» για την άψογη και ασφαλή διοργάνωση των αγώνων.

Επόμενο ραντεβού την επόμενη Κυριακή στον αγώνα στην Αγροκηπιά που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ».

Ευχαριστούμε για ακόμη μιά φορά τους υποστηρικτές μας Andreoubikes Vitex Oleo-Mac Tothemaonline makita #WorldNewsMedia

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ