Καυστικός ο Κετσπάγια: «Τώρα αν λέτε ας μιλάει ο βλάκας πρόβλημα δικό σας…»

Καυστικός με τις συνθήκες που συνάντησε στο Παφιακό, ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο κόουτς ανάφερε τα πιο κάτω:

«Μπράβο σε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα για τις νίκες που έκαναν στην Ευρώπη έκαναν περήφανο την Κύπρο, έδωσαν χαρά και βαθμούς στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Εγώ το κυπριακό ποδόσφαιρο το έζησα από πολύ χαμηλά, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι τα πήραν τόσο εύκολα χωρίς να ιδρώσουν και νομίζουν ότι είναι έτσι.

Δυστυχώς παίζουμε σε γήπεδα, στο αποδυτήρια μας είναι 45 βαθμούς χωρίς κλιματισμό. Ήρθαμε 6.30 και με πολλή ζέστη και δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Κάποτε σαν Κύπρος πηγαίναμε στο εξωτερικό μόνο για διακοπές, τώρα πάμε και κερδίζουμε ομάδες και κάνουμε νίκες..

Και συνεχίζουμε να παίζουμε σε άθλια γήπεδα. Δεν είναι γήπεδα για τον 21ο αιώνα. Σας αρέσει, δεν σας αρέσει, εγώ θα τα λέω. Τώρα αν λέτε ‘ας μιλάει ο βλάκας’ πρόβλημα δικό σας. Να μας σέβεστε γιατί αξίζουμε το σεβασμό από όλους. Το κυπριακό ποδόσφαιρο αξίζει. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί σε αυτές τις συνθήκες δεν ήταν εύκολο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ