Σκέφτεται το 4-4-2 ο Λέβι

Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο τεχνικός της ομάδας μας σκέφτεται να επαναφέρει το 4-4-2 όσο αφορά το σχηματισμό της ομάδας ενόψει του ντέρμπι. Η επάνοδος του Ρέζεκ και του Τόνι Κάλβο βάζουν σε σκέψεις τον Ισραηλίτη τεχνικό ούτως ώστε να επαναφέρει το 4-4-2 έναντι του 4-2-3-1 που χρησιμοποιούσε στα τελευταία παιχνίδια.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα δούμε ένα πιο επιθετικογενές σχήμα με τους Ρέζεκ, Λαβόρδε, Ιτζχάκι και Κάλβο να αποτελούν τα πολυβόλα στην επίθεση. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο με ένα εκ των Σκοπελίτη και Αλέξα να βρίσκονται δίπλα του.

Όσο αφορά την αμυντική γραμμή, το ερωτηματικό είναι η επαναφορά του Πάολο Ζόρζε στο αρχικό σχήμα πράγμα που φαντάζει απίθανο καθώς ο Γκάλαμαζ έχει προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό με την υπόλοιπη ομάδα και με τον Ίλιτς δίπλα του να δίνουν ύψος στο χώρο της άμυνας. Στα άκρα της άμυνας αναμένεται να δούμε τους γνωστούς Άντιτς στα αριστερά και Ρούι Ντουάρτε στα δεξιά. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μάθιου Βαλβέρδ.

Αν και είναι νωρίς για ακριβή συμπεράσματα, εν τούτοις ο τεχνικός της ομάδας μας θα πρέπει να σκεφτεί ξανά και ξανά για τον τρόπο που θα παρατάξει την ομάδα μιας και ο αγώνας είναι μιας επιλογής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ