Ανόρθωση 0 – 0 Πάφος: Πρόβα τζενεράλε με λευκή ισοπαλία

Ισόπαλη δίχως  τέρματα στην πρόβα τζενεράλε απέναντι στην Πάφο εξήλθε η ομάδα μας, στην εντός αναμέτρηση που τελείωσε πριν από λίγο.

Η εντεκάδα

Ο Παπαδόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα ο Κορέια, δεξιά ο Γκαλίτσιος και οι Σίφο και Σελίν να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ ως ανασταλτικοί μέσοι ήταν οι Νταουσβίλι και Μαργκάσα, με τον Χουσμπάουερ σε ρόλο επιτελικού. Στην επίθεση ξεκίνησε αριστερά ο Τορνίκε, δεξιά ο Καλτσάς και στην κορυφή ο Ελουντού.

Η αναμέτρηση

Ορεξάτα φάνηκε να μπαίνει η ομάδα μας, που μόλις στο 4′ μετά από κόρνερ του Καλτσά ο Ελουντού με προβολή έστειλε την μπάλα, με τη συνέχεια να μην  είναι ανάλογη. Η Πάφο μέχρι και το 30′ ήταν πιο απειλητική, οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν πολλά ατομικά λάθη κάτι που έφερε και τη δυσφορία του Τιμούρ, με την ομάδα μας να ανεβαίνει στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου. Στο 32′ μετά από συστημένη μπαλιά του Καλτσά, η κεφαλιά του Οκριασβίλι κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Ο Τορνίκε ήταν ο δράστης και στις άλλες δύο καλές φάσεις της ομάδας μας, με πανομοιότυπο τρόπο στο 39′ έστειλε εκ νέου την μπάλα άουτ, ενώ στο 41′ το τακουνάκι του μετά από σέντρα του Γκαλίτσιου αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πιο ξεκάθαρες φάσεις για την ομάδα μας. Στο 61′ η κεφαλιά του Γκαλίτσιου μετά από κόρνερ σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 86′ το παράλληλο γέμισμα του Αμπαρτζουμιάν ήταν δυνατό και δεν πρόλαβε ο Κατσαράβα ενώ στο 88′ ο Καλτσάς έχασε την ευκαιρία του αγώνα, μιας και το σουτ που επιχείρησε με εξουδετερωμέν τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αποκρούστηκε από τους αμυντικούς στη γραμμή.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος (76′ Αμπαρτζουμιάν), Κορέια, Σίλτενφελντ, Σελίν, Μαργκάσα (66′ Πηλέας), Νταουσβίλι (58′ Κ. Αρτυματας), Χουσμπάουερ, Τορνίκε (76′ Παρούτης), Ελουντού (58′ Κατσαράβα), Καλτσάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ