«Το απόγευμα στην Κύπρο ο Χουσμπάουερ / Ίσως ακόμη δυο κινήσεις»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της ομάδας μας, αναφέρθηκε ο Σάββας Πηλακούτας σε δηλώσεις του στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM.

Αναλυτικά πιο κάτω οι δηλώσεις του Πηλακούτα.

Για τον Χουσμπάουερ: «Αναμένεται μέχρι το απόγευμα να βρίσκεται στην Κύπρο. Θα ακολουθήσει όλα όσα χρειάζεται λόγω του κορωνοϊού και ακολούθως θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα πάνε καλά θα επισημοποιηθεί η συνεργασία μας».
Για το ότι προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο η γνωστοποίηση της συμφωνίας με τον Χουσμπάουερ: «Έχει φέρει ενθουσιασμό και αυτό λόγω του βιογραφικού του. Είναι σε καλή ηλικία και θεωρούμε πως βάσει των αριθμών του, θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ευελπιστούμε ότι θα προσαρμοστεί εύκολα και θα βοηθήσει όπως και όσο θέλει ο προπονητής».

Έχει κάνει την υπέρβαση η Ανόρθωση με αυτή τη μεταγραφή; «Ίσως έχει γίνει μια μικρή οικονομική υπέρβαση για αυτό τον ποδοσφαιριστή. Μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει την ομάδα. Τον ήθελαν πολύ στην ομάδα, αλλά δεν ξεφύγαμε από τα στενά οικονομικά πλαίσια. Ήρθε και μια πολύ καλή συμφωνία με την εταιρεία Allea. Μια από τις καλύτερες συμφωνίες εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια. Υπάρχει μια σύμπνοια μεταξύ όλων, η προετοιμασία πάει πολύ καλά, ο κόσμος τρέχει να ανανεώσει τα εισιτήρια διαρκείας, η διοίκηση και το τμήμα μάρκετινγκ κλείνει συμφωνίες, ενώ την ίδια στιγμή γίνονται πολύ καλές κινήσεις ανάλογες του εκτοπίσματος της Ανόρθωσης. Κυριαρχεί ένα εξαιρετικό κλίμα και αυτό θέλουμε να έχουμε και με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Θα γίνει ακόμα μια κίνηση. Δεν αποκλείεται να γίνει και άλλη. Θα δει και ο προπονητής αν θα χρειαστεί επιπλέον ενίσχυση. Αξιολογούνται περιπτώσεις και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν συμφωνίες. Θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή. Έχουμε την πολυτέλεια να προκύψουν μεταγραφές ακόμα και μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα ήταν ιδανικό, όμως, για τον Τιμούρ Κετσπάγια να κλείσουν οι συμφωνίες το συντομότερο δυνατό».

Για το φιλικό με την ΑΕΚ και τα αγωνιστικά νέα: «Ο Ελουντού είναι σε κάπως καλύτερη κατάσταση σε σχέση τα δεδομένα που είχαμε πριν μια βδομάδα. Θα δούμε την κατάσταση του Βργκοτς, ενώ ακολουθεί το πρόγραμμα ο Αρτυματάς. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει τη συμμετοχή οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Έχουμε 2.621 θέσεις για εισιτήρια διαρκείας και όπως όλα δείχνουν θα αγοραστούν από περσινούς κατόχους. Όταν πάμε στο 50%, θα έχουμε κοντά στις 4.000, ένας αριθμός και πάλι μπορεί να καλυφθεί από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Χρειάζεται να τρέξουν και οι περσινοί κάτοχοι, καθώς είναι θέμα ποιος θα ανανεώσει τη θέση του πιο νωρίς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ