«Η ομάδα που θα κάνει ο Τιμούρ θα είναι πολύ δυνατή…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημίων της ομάδας μας, Βέσκο Μιχαήλοβιτς.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε και για την ομάδα που φτιάχνει ο Κετσπάγια.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Αρχικά ανέφερε: «Από πέρσι που ανέλαβα πιστεύω ότι έχουμε παίκτες. Έχουμε δικούς μας και σε 2-3 χρόνια είναι στόχος να μην ψάχνουμε παίκτες από το εξωτερικό. Η φιλοσοφία της Ανόρθωσης και του Τιμούρ είναι γνωστή. Όποιος αξίζει παίζει, αυτό είναι. Ήδη βρίσκονται στην προετοιμασία 5-6 ποδοσφαιριστές. Να είστε σίγουροι ότι αν αξίζουν θα μείνουν και θα παίζουν. Θέλουμε να έχουμε πάρα πολύ καλούς ξένους και καλούς Κύπριους. Αυτός πρέπει να είναι ο συνδυασμός».

Για την ομάδα που ετοιμάζει ο Τιμούρ: «Η ομάδα στελεχώνεται πολύ σωστά. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται πολλές μεταγραφές. Με ακόμη μία δύο κινήσεις  η ομάδα που θα κάνει ο Τιμούρ η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή. Ο βασικός κόρμος είναι το πιο σημαντικό. Δεν μπορείς να κάνεις πολλές μεταγραφές σε έναν χρόνο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ