Η ιστορία έγραψε…

Την Παρασκευή πολύ εύστοχα ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας, Γιάννος Κωνσταντίνου, κληθείς να σχολιάσει το γεγονός πως η Ομόνοια δημόσια έλεγε να παίξουμε ποδόσφαιρο ενώ ψήφισε διακοπή, ανάφερε χαρακτηριστικά πως στη ζωή δεν είναι αυτό που λες, αλλά αυτό που πράττεις.

Έτσι και στην Ομόνοια, είπαν αρκετά τις προάλλες, πολλές φανφάρες και κούφια λόγια. Η ιστορία έγραψε πως η Ομόνοια ήταν μία από τις 18 ψήφους του παρασκηνίου που μαεστρικά οργάνωσε ο Κούμας. Ως προϊόν συναλλαγής της χαρίστηκε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Είτε τους αρέσει, είτε όχι η Ομόνοια ήταν μέρος του παρασκηνίου και της βρωμιάς.

Επιπρόσθετα στην Ομόνοια έχουν και ένα πρόβλημα κατανόησης των δεδομένων και δεν κατάλαβαν καλά ότι την Παρασκευή ψήφισαν τη διακοπή του πρωταθλήματος και την μη ανάδειξη πρωταθλητή. Η ιστορία έγραψε πως η περίοδος 2019-20 δεν έχει πρωταθλητή. Για αυτό καλά κάνουν να κόψουν τις αναφορές ότι είναι πρωταθλητές γιατί γελά και το παρδαλό κατσίκι μαζί τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ