«Ο Τιμούρ αισθάνεται ότι…»

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια αλλά και για την επόμενη μέρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Active, ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννος Κωνσταντίνου.

Για τον Τιμούρ ανάφερε: «Είναι καταβεβλημένος, αισθάνεται ότι του πήρε κάποιος το πρωτάθλημα από τα χέρια του. Ο Τιμούρ ήθελε να παίξει. Αυτό εισπράτταμε και εμείς. Πίστευε πως είναι πρώτος και θα το διεκδικούσε η Ανόρθωση και είναι εύλογη η πικρία του. Θεωρούσε πως του στέρησαν την προσπάθεια για διεκδίκηση του τίτλου έως το τέλος. Κάποια φάση οι παίκτες πίστεψαν πως θα επαναρχίσει και δεν κρύβω πως μας έδιναν συγχαρητήρια για τα βήματα που κάναμε. Ήταν ανυπόμονοι να παίξουν και να το διεκδικήσουν και αυτοί. Υπήρχαν πολλές πιθανότητες για επανέναρξη, πιστεύαμε πως θα κάνουν κάποιοι δεύτερες σκέψεις μετά από την επιστολή μας στον ΟΥΕΦΑ. Φαίνεται πως άλλαξαν τα πράγματα και πήραν την τροπή που πήραν…», είπε στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου.

Για την επόμενη μέρα, συνέχισε λέγοντας: «Καταρχήν η επόμενη μέρα στην Ανόρθωση είναι αυτό που εισπράττω από τον προπονητή και τους παίκτες. Πείσμωσαν περισσότερο. Μου είπαν “αφού είναι έτσι, θα τους απαντήσουμε του χρόνου sτο γήπεδο”. Θα μας κάνει πιο δυνατούς και πιο ενωμένους».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ