Λώρη άλλαξες γνώμη;

Για την πιθανή αύξηση των ομάδων που είχε τεθεί επί τάπητος τον Αύγουστο του 2018, είχε τοποθετηθεί ο πρόεδρος του συλλόγου της Ομόνοιας, Λώρης Κυριάκου.

Συγκεκριμένα σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ανάφερε: «Θα το συζητήσουμε με την εταιρεία. Έχουμε επικοινωνία σε αρκετά θέματα. Η εταιρεία θα αντιπροσωπεύσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στη συνέλευση. Προσωπικά διαφωνώ. Ακόμα δεν έχουμε δει τα αποτελέσματα με τα νέα δεδομένα. Όλος ο κόσμος ζητούσε πρωτάθλημα με 12 ομάδες. Τώρα δεν το έχουμε καν ζήσει, ούτε καν βγάλαμε συμπεράσματα. Δεν φαινόμαστε σοβαροί απέναντι στον κόσμο. Δεν στέλνουμε μηνύματα ότι θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου. Πριν το ζήσουμε, προτρέχουμε να το ανατρέψουμε. Αυτό σημαίνει ότι στέλνουμε λανθασμένα μηνύματα. Αν ερχόμαστε μετά από χρόνια για να μειώσουμε τις ομάδες με στόχο την αύξηση του επιπέδου και τώρα το ανατρέπουμε, για μένα δεν είναι σοβαρό και δεν εκπέμπει σοβαρότητα. Αυτή είναι η προσωπική μου θέση».

Καθαρά από ενδιαφέρον, ρωτάμε τον κύριο Λώρη Κυριάκου εάν άλλαξε γνώμη; Είναι υπέρ της αύξησης των ομάδων, εκπέμπει σοβαρότητα η Ομόνοια που ψήφισε υπέρ της αύξησης των ομάδων;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ