Στην ΚΟΠ δεν υπάρχει ανευθυνότητα κ. Φαντάρε;

Στο πλαίσιο του πιγκ-πογκ της ΚΟΠ και της Κυβέρνησης, τοποθετήθηκε με ανάρτηση του στο facebook, ο Βοηθός Γενικός Γραμματές της ΚΟΠ, Γιώργος Φαντάρος.

Στην ανάρτηση εξαπόλυσε πυρά ενάντια στην κυβέρνηση. Από εκεί και πέρα ο κ. Φαντάρος πρέπει να δει τα του οίκου του. Η ΚΟΠ εδώ και 40 μέρες κρύβεται, δεν πήρε καμία απόφαση και προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να απαλλαχθεί των ευθυνών της ως η διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση του Γιώργου Φαντάρου.

«Πριν αρκετές μέρες εντοπίζοντας ότι το κλίμα μεταξύ των ομάδων της ΚΟΠ άρχισε να οξύνεται επικίνδυνα λέγαμε για την ανευθυνότητα που έδειχνε η κυβέρνηση σε αυτό το θέμα, η οποία φανερά, για να αποφύγει το οιονδήποτε πολιτικό κόστος προσπάθησε να αφήσει την ΚΟΠ εκτεθειμένη επιβάλλοντας της ουσιαστικά να πάρει μια απόφαση που κάθε άλλο παρά αθλητική είναι.

Η δημόσια υγεία και ασφάλεια είναι θέμα πολιτικό και ήταν και είναι δική της ευθύνη να πάρει την απόφαση αν συνεχίζεται η όχι το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, άσχετα με το τι ισχυρίζονται πρωτοκλασάτα στελέχη της.

Επομένως θεωρώ απόλυτα ορθή την απόφαση της Γ.Σ. της ΚΟΠ, αφού η κυβέρνηση με διάφορες υπεκφυγές αποφεύγει να ετοιμάσει ένα πρωτόκολλο βάση του οποίου θα μπορούσε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να ετοιμάσει η ίδια ένα πρωτόκολλο και να της το παρουσιάσει για να το εγκρίνει και να πάρει την ευθύνη της εφαρμογής του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ