Ανακοίνωση Χ.Φ: «Βλέπουμε ομάδες να γλύφουν εκεί που έφτυναν»

Ανακοίνωση εξέδωσαν πριν από λίγο οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας του Χ.Φ Club. Στην ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας, τοποθετούνται για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες γύρω από το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά πιο κάτω:

«Θα θέλαμε να τοποθετηθούμε ως Σύνδεσμος σχετικά με όσα κωμικοτραγικά λαμβάνουν μέρος γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα. Περιμέναμε να ολοκληρωθεί η Γενική Συνέλευση των σωματείων το αποτέλεσμα της οποίας δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη.

Τις τελευταίες ημέρες η πανδημία παίρνει την κατιούσα στην Κύπρο. Η επιδημιολογική ομάδα τόνισε πως σε λίγες εβδομάδες η επανέναρξη των ομαδικών αθλημάτων είναι επιτρεπτή και ασφαλής. Στην χώρα όμως που ζούμε για μία πανδημία δεν αποφασίζουν οι επιδημιολόγοι αλλά οι «ειδικοί παντογνώστες» του ποδοσφαίρου που αναιρούν όλα τα πιο πάνω βάζοντας τα συμφέροντα τους πάνω από το άθλημα.

Σε όλη την Ευρώπη όπου οι συνθήκες της πανδημίας βρίσκονται σε πιο ακραία κατάσταση από την δική μας, οι αγώνες και οι ημερομηνίες επανέναρξης των παιχνιδιών έχουν ήδη οριστεί. Μόνο στην κυπριακή μπανανία ποδοσφαίρου βλέπουν φαντάσματα ακόμη και ξαφνικά πρώτιστο μέλημά τους έγινε η υγεία των ποδοσφαιριστών.

Βλέπουμε ομάδες να γλύφουν εκεί που έφτυναν. Γλυκάθηκαν με την ιδέα πως θα στεφθούν πρωταθλητές και έτρεξαν να πάρουν την «δόξα» από τους συμπολίτες τους που όλα αυτά τα χρόνια βίαζαν τον ποδόσφαιρο.

Το γράφει η ιστορία σας ποιοι είστε δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζετε. Μέχρι χθες ήταν έτοιμοι να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα και μετά από την παρέμβαση της ομάδας, δεν ήξεραν που να κρυφτούν ρίχνοντας το μπαλάκι στην κυβέρνηση.

Δεν μας ενδιαφέρει ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα, και ούτε είμασταν ποτέ για τους τίτλους. Είμαστε ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ για τους ένδοξους αγώνες του Γαλάζιου και του Λευκού. Τα 12 χρόνια «ξηρασίας» μας δυνάμωσαν. Άλλοι στην θέση μας θα είχαν βάλει λουκέτο.

Αλλά απαιτούμε αυτή η κοροϊδία να λάβει επιτέλους τέλος. Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στο γήπεδο και όχι σε κλειστά γραφεία. Όσοι πιστεύουν πως μπορούν να κοροϊδεύουν για πολύ καιρό το φίλαθλο κοινό, μάλλον φέτος δεν έστρεψαν το κεφάλι τους προς τις άδειες κερκίδες των κυπριακών γηπέδων.

Όσο για την πληρωμένη διαφήμιση των χόχων, της θλιβερής απομίμησης των οπαδών δεν πρόκειται να ασχοληθούμε. Βλέπετε τα καπιταλιστικά δολλάρια του εργοδότη τους είναι πάρα πολλά.

Όσο για το Λένιν που έγινε αναφορά, τρίζουν τα κόκκαλά του που βρεθήκατε στα τέσσερα απέναντι σε ένα Αμερικανάκι.

MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ