Αφοπλιστικός ο Ζλόγκαρ: «Ο Τιμούρ μας μετέδωσε νοοτροπία νικητή»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ιστοσελίδα kerkida.net, έδωσε πριν λίγες μέρες ο Αντόν Ζλόγκαρ. Ο Σλοβένος παλαίμαχος διεθνής που θήτευσε στην ομάδα μας τη διετία, 2006-08 θυμήθηκε μεταξύ άλλων και το πέρασμα του από την ομάδα μας.

Ο Ζλόγκαρ αναφέρθηκε στην νοοτροπία νικητή που υπήρχε στην ομάδα, ενώ παράλληλα εκθείασε τόσο τον ποδοσφαιριστή, όσο και τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια.

-Το 2006 πήρες μεταγραφή με την Ανόρθωση. Τι θυμάσαι από την παρουσία σου εκεί για δύο χρόνια;

«Πήγα σε μια μεγάλη ομάδα, με πολλούς οπαδούς. Θυμάμαι ότι σε αυτά τα δύο χρόνια, είχα φανταστικές χρονιές, ένιωσα ότι πήγα ένα βήμα πιο ψηλά την καριέρα μου. Κρατάω αυτή τη νοοτροπία νικητή που είχαμε και το ότι ήμουν μέλος μιας ομάδας που κέρδισε το Κύπελλο την πρώτη χρονιά και το πρωτάθλημα μαζί με το Σούπερ Καπ την επόμενη. Εξαιρετικά!»

-Την σεζόν 2007-08 ήσουν ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης που κατέκτησε το τελευταίο μέχρι σήμερα πρωτάθλημα, μάλιστα χωρίς να δεχθεί την ήττα. Ποια ήταν η συνταγή της επιτυχίας γι’ αυτό το κατόρθωμα;

«Νομίζω πολλά πράγματα πήγανε καλά. Είχαμε προπονητή τον Τιμούρ που είναι εξαιρετικός και ένας από τους κορυφαίους παίκτες που είχα ποτέ ως συμπαίκτες. Ήταν σημαντικό επίσης το ότι έφερε στην ομάδα τους παίκτες που ακριβώς χρειαζόταν. Όλοι σχεδόν ήμασταν σε καλή ηλικία και με εμπειρίες για να παίξουμε με τον τρόπο του. Προπονούμασταν πολύ σκληρά, σε κάθε προπόνηση ο Τιμούρ ήθελε να βλέπει τους παίκτες του να δίνουν το 100%, μας μετέδωσε τη νοοτροπία νικητή και κάναμε μια εξαιρετική σεζόν. Είχαμε όμως και μεγάλη υποστήριξη  από τους οπαδούς μας, ο Πρόεδρος Ανδρέας Παντελή ήταν κοντά μας κάθε ημέρα, το συμβούλιο έκανε τα πάντα έτσι ώστε εμείς το μόνο που να έχουμε να σκεφτούμε, είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν μια φανταστική σεζόν και μας άξιζε το πρωτάθλημα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ