Η απάντηση της Αστυνομίας για Παντελή

Την απάντηση του στην δυσαρέσκεια της ομάδας μας για χρονοτριβή και κωλυσιεργεία από πλευράς Αστυνομίας, έδωσε ο εκπρόσωπος τύπου του σώματος, Χρίστος Ανδρέου.

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρέου μέσω δηλώσεων του στο αθλητικό ένθετο του «Πολίτη» ανέφερε πως η υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη και έχουν ληφθεί καταθέσεις.

Η αρχική του αναφορά ήταν: «Μάλιστα, σε κάποιο στάδιο κρίθηκε σκόπιμο να εξασφαλιστεί και μαρτυρία από συγκεκριμένη ευρωπαϊκή χώρα, κάτι που έγινε στις 23 Δεκεμβρίου 2019, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε εξετάσεις. Επίσης, στην εν λόγω ευρωπαϊκή χώρα στάλθηκε ευρωπαϊκή εντολή έρευνας (δικαστική συνδρομή) και αναμένεται η απάντηση της χώρας ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη διερεύνηση της υπόθεσης Ανδρέα Παντελή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Παντελή επισημαίνοντας πως θα κληθεί για κατάθεση όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και όταν υπάρχει κάτι απτό στα χέρια της Αστυνομίας.

«Αντιλαμβάνεστε πως οι συνθήκες είναι δύσκολες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Όμως, η διερεύνηση υποθέσεων δεν σταματά ποτέ από την Αστυνομία», ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Ανδρέου στον «Πολίτη»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ