Δύο ασσίστ από Ράμος, δύο γκολ ο Καφού (βίντεο)

Με ευκαιρία το πρωινό κουίζ της ομάδας μας, ας θυμηθούμε τι έγινε σε εκείνο το παιχνίδι, όπου η ομάδα μας είχε κερδίζει με 0-2 τον Εθνικό.

Τα δύο γκολ σημείωσε ο Καφού, μετά από ισάριθμές ασσίστ του Ράμος.

Το ρεπορτάζ όπως είχε καταγραφεί από την ιστοσελίδα protathlima.com

«Δεν εντυπωσίασε αλλά έπαιξε όσο χρειαζόταν η Ανόρθωση στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό στο Δασάκι και πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί.

Η «κυρία» επικράτησε με 2-0 και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Ομόνοιας από τον Απόλλωνα, μειώνοντας την απόσταση από τη δεύτερη θέση στους πέντε βαθμούς. Και τα δύο γκολ της «κυρίας» σημείωσε ο Καφού στο 2ο και 79ο λεπτό…

Ο Εθνικός με αυτή την ήττα έπεσε στο τρίτο γκρουπ, αφού υστερεί στην ισοβαθμία με την 8η ΑΕΛ και ως εκ τούτου, θα πρέπει να δώσει μάχη στα πλέι-οφ για αποφυγή της 12ης θέσης που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Έχοντας για αντίπαλο τον Εθνικό ο οποίος φημίζεται για την πολύ καλή αμυντική του λειτουργία, το ιδανικό για την Ανόρθωση θα ήταν ένα γρήγορο γκολ και αυτό συνέβη! Μόλις στο 2ο λεπτό, οι «κυανόλευκοι» της Αμμοχώστου βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Ράμος με σέντρα ακριβείας στην περιοχή βρήκε τον Καφού, ο οποίος με κοντινό πλασέ νίκησε τον Νουρεντινόσκι και έβαλε με το… καλησπέρα στο ματς την ομάδα του σε θέση οδηγού στο σκορ (0-1)!

Το γρήγορο γκολ ανάγκασε τον Εθνικό να ψάξει την ισοφάριση και να μην περιοριστεί μόνο στο πως θα κρατήσει τους παίκτες της Ανόρθωσης μακριά από την εστία του Νουρεντινόσκι, όμως το μόνο που είχε να επιδείξει στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα καλό σουτ του Γκέλσον στο 15΄, το οποίο αποκρούστηκε δύσκολα από τον Κόζατσικ.

Από την άλλη, η Ανόρθωση διαχειρίστηκε σχετικά εύκολα το προβάδισμα της χωρίς όμως να έχει απειλήσει την εστία του Εθνικού, πέρα από ένα μακρινό σου του Αγκέλοφ, που αποκρούστηκε από τον κίπερ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη ο Εθνικός προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά ήταν ακίνδυνος επιθετικά, αφού όλες οι ενέργειες των παικτών του έμεναν ημιτελείς. Παρόλα αυτά ήταν μέσα στο κόλπο, αφού και μία ισοπαλία ήταν αρκετή για να τον κρατήσει στο δεύτερο γκρουπ, όμως το γκολ του Καφού στο 79΄ διαμόρφωσε το (τελικό) 0-2 και αποτέλεσε την «ταφόπλακα» στις ελπίδες της Αχνιώτικης ομάδας για βαθμολογικό κέρδος…

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Στόιλοφ): Κόζατσικ, Μπράτσι, Μάρτινς, Κόλιν, Αγκέλοφ, Σπρόγκελ, Λαμπάν, Φοδέρινχαμ, Λιουμπίνκοβιτς (79΄ Περόνε), Ράμος, Καφού.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ