«Θέλω να γίνουμε πρωταθλητές και να πάω σε ισχυρότερη ομάδα…»

Στην ιστοσελίδα sport.adjara.com, μίλησε την Τετάρτη ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός άσος ρωτήθηκε τόσο για την περίοδο φορμαρίσματος, όσο και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Αναλυτικά πιο κάτω όσα ανάφερε:

Αρχικά ρωτήθηκε για την περίοδο φορμαρίσματος που διανύει ερωτηθείς εάν ο κόσμος βλέπει αυτό που μπορεί να αποδόση: «Ποτέ δεν ήμουν σε τέτοια κατάσταση στην καριέρα μου. Το πιο σημαντικό, είναι ότι δεν έχω σοβαρούς τραυματισμούς και παίζω σταθερά. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα βάρους, αλλά η σωστή διατροφή και δίαιτα είναι απαραίτητα. Έχω δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το τελευταίο διάστημα. Αν και αυτό δεν είναι το μέγιστο μου, θέλω να καταφέρω περισσότερα»,

Για το γεγονός πως ο Κετσπάγια στο παρελθόν έχει επικριθεί για το αμυντικό στυλ του, αλλά τώρα η Ανόρθωση παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, απάντησε: «Λόγω των τραυματισμών μου και της κατάστασης μου, δεν νομίζω ότι αισθανόμουν άνετα, έπαιζα πολύ λίγο, αλλά τώρα παίζω σταθερά. Δεν υπερασπιζόμαστε μόνο την άμυνά μας, αλλά όλες οι επιθέσεις μας αρχίζουν πίσω από το κέντρο. Περιμένουμε την αντίπαλη ομάδα με υπομονή και στη συνέχεια βγάζουμε έναν γρήγορο ρυθμό. Δεν παίζουμε με στυλ ανοιχτού ποδοσφαίρου, το σημαντικότερο, ενώ οι τακτικές του Κετσπάγια δεν είναι άγνωστες για μένα».

Για το γεγονός πως ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και πως ο Κετσπάγια τον βοήθησε σε καθοριστικό σημείο για να ανακάμψει: «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ανόρθωση, αλλά δεν έχει σημασία πόσο θα λυπηθούν οι οπαδοί, ο στόχος μου είναι να μετακομίσω σε μια ισχυρότερη ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Αγωνιζόμαστε ήδη για κάτι, θέλω να γίνουμε πρωταθλητές, να ευχαριστήσω την Κετσπάγια για την εμπιστοσύνη του και να προχωρήσω σε ένα ισχυρότερο πρωτάθλημα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ