«Ήταν μία πορεία αναμενόμενη…»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή ΠΡΩΤΟ Sports  του Ράδιο Πρώτο, ήταν ο Νίκος Νικολάου. Ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας μας, που διετέλεσε και προπονητής εξέφρασε την άποψη πως η πορεία πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα μας, ήταν αναμενόμενη από το καλοκαίρι.

Αναλυτικά πιο κάτω όσα ανάφερε ο Νίκος Νικολάου.

…τα μέτρα στην Κύπρο κατά του κορωνοϊού: «Είναι μια έκτακτη κατάσταση για όλους, είτε ασχολείται με τον αθλητισμό είτε όχι. Είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να γίνονται παιχνίδια με άδειες κερκίδες, αντιλαμβάνομαι όμως ότι προέχει η δημόσια υγεία. Προληπτικά ενεργώντας οι αρμόδιοι πήραν τις συγκεκριμένες αποφάσεις που είναι σε θετική κατεύθυνση για να αποφύγουμε όλοι τα χειρότερα»

…την κούρσα του τίτλου: «Σιγά-σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η υπόθεση. Για την ώρα οι διαφορές είναι μικρές, η επόμενη αγωνιστική μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα. Είναι ξεκάθαρο ότι Ανόρθωση και Ομόνοια έχουν τον πρώτο λόγο. Η σεζόν μέχρι στιγμής ωστόσο έχει δείξει ότι έρχονται ανατροπές, γι’ αυτό πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί στις προβλέψεις μας. Είναι καθοριστική πάντως η αγωνιστική που έρχεται»

…το δίδυμο στην κορυφή της βαθμολογίας: «Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν Ομόνοια και Ανόρθωση ήταν οι πιο σταθερές ομάδες, έστω κι αν η Ανόρθωση τα χάλασε κάπως τον τελευταίο μήνα, αλλά δεν αρκεί για να διαγράψεις ό,τι έκανε πιο πριν. Είναι οι δύο ομάδες που ξεχωρίζουν, οι άλλοι ανταγωνιστές είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα και ατυχή αποτελέσματα»

…το αν περίμενε αυτήν την πορεία της Ανόρθωσης: «Πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα, είχα προβλέψει ότι θα είναι διεκδικήτρια του τίτλου. Δεν ήξερα αν θα είναι στην πρώτη θέση ή εκεί κοντά. Η ομάδα έδειξε σταθερότητα και συνέπεια. Υπήρξαν κάποια προβλήματα τον τελευταίο μήνα που χάλασαν κάπως την εικόνα, αλλά ήταν μια πορεία αναμενόμενη»

…τα προβλήματα του τελευταίου μήνα: «Η Ανόρθωση βασίστηκε σε κάποια πιστεύω του προπονητή της, σ’ ένα κλειστό ρόστερ, κάποια προβλήματα θα παρουσιάζονταν, αυτό πιστεύαμε όλοι, αλλά είναι μια αλυσίδα θεμάτων που προέκυψαν στην ομάδα και έφεραν την εικόνα του τελευταίο μήνα. Είμαι σίγουρος ότι θα επιχειρήσουν να τα λύσουν και να τερματίσει η ομάδα εκεί που πρέπει»

…το αν μπορεί ν’ αντέξει η Ανόρθωση στη διπλή επιβάρυνση και στην πίεση: «Τον Ιανουάριο ο προπονητής προσπάθησε με τις μεταγραφές να δώσει μια ώθηση, έγινε κατά το ήμισυ, αφού ο Ανανίτζε ήλθε ανέτοιμος και πλέον είναι ουσιαστικά εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Χριστοφή έχει αφομοιωθεί, ελπίζω να επανέλθει σύντομα, διότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα»

…το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Και ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους. Τα αποτελέσματα της επόμενης αγωνιστικής θα δείξουν πολλά πράγματα. Ή θα περιπλεχθούν τα πράγματα ή θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. ΑΠΟΕΛ κι Απόλλων είχαν τα προβλήματά τους, μολονότι ήταν πιο δομημένες ομάδες από Ανόρθωση και Ομόνοια που ουσιαστικά φτιάχτηκαν το καλοκαίρι. Αυτά τα προβλήματα έφεραν βαθμολογικές απώλειες και δεν είναι εκεί που θέλουν. Έχουν όμως τη νοοτροπία του πρωταθλητή, τον κόσμο και την ιστορία, δεν μπορείς να τις ξεγράψεις»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ