Πούνας:«Απέκτησε δυναμική πάλι η Ανόρθωση…»

Για την ομάδα μας και το περασμένο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε τοποθετήσεις του στο ΡΙΚ, ο Πανίκκος Πούνας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αναφέρθηκε και στη δυναμική του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αναλυτικά πιο κάτω όσα ανέφερε ο Πούνας.

Το σχόλιο του για την ομάδα μας: «Επιτέλους βρήκε τον εαυτό της μετά από αρκετά χρόνια και παρουσιάζεται πάρα πολύ δυνατή φέτος η Ανόρθωση, ειδικά στην έδρα μας. Μας προβλημάτισε κάπως η κούραση και η κοιλιά που επέφεραν απώλειες βαθμών, αλλά με τη νίκη επί της ΑΕΚ επανήλθε η ηρεμία. Οπωσδήποτε τη βλέπω δυνατή έως το τέλος την Ανόρθωση».

Για τη δυναμική του «Αντώνης Παπαδόπουλος»:  «Απέκτησε δυναμική πάλι η Ανόρθωση και έγινε έδρα το γήπεδο της και αυτό της έλειψε τα τελευταία χρόνια. Ανεξαρτήτως της πορείας που θα έχει η Ανόρθωση, είμαι ευχαριστημένος. Βλέπω μια Ανόρθωση δυνατή που παλεύει όλα τα παιχνίδια και αν χάσει, χάνει με το κεφάλι ψηλά. Τα δίνει όλα. Αν χάσει μένω ευχαριστημένος διότι πάλεψε. Θα υπάρξουν οι καλές και οι άσχημες εμφανίσεις. Η Ανόρθωση προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο οι κακές εμφανίσεις και απώλειες βαθμών. Ικανοποιεί και τον κόσμο της Ανόρθωσης η καλή πορεία της ομάδας».

Για το ματς με την ΑΕΚ και ότι η Ανόρθωση δεν χαλάρωσε μετά το 3-0, είπε: «Μετά το 3-0 έφυγε το άγχος και η Ανόρθωση έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει και να χάσει από τον οποιοδήποτε».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ