Ελαφρυντικό αλλά όχι για πάντα…

Τον πέμπτο της αγώνα από τις 16 Φεβρουαρίου και τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες έδωσε η ομάδα μας και δεν αποτελεί μυστικό ότι η κούραση ήταν συσσωρευμένη. Αυτό ανέφερε και ο προπονητής ο οποίος παρά την ήττα και σε αντίθεση μετά την ήττα με τον Εθνικό Άχνας, προστάτεψε τους ποδοσφαιριστές.

Για μιαν ομάδα με διψήφιο αριθμό μεταγραφών το περασμένο καλοκαίρι και μιαν ομάδα η οποία ουσιαστικά χτίστηκε από μηδενική βάση, η απουσία πολλών εναλλακτικών λύσεων είναι μέσα στα πλαίσια της λογικής. Βέβαια στο κομμάτι αυτό και τη δεδομένη στιγμή συμβάλει και η δραστηριότητα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τον ερχομό Ανανίτζε και Χριστοφή και την αποχώρηση Σαντίκ και Κοφί.

Επομένως αυτή τη στιγμή η κούραση μπορεί να αποτελεί ελαφρυντικό και άλλοθι ωστόσο με τη ψαλίδα να κλείνει και τη σεζόν να μπαίνει στην τελική της ευθείας, δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Τόσο το φρεσκάρισμα της ομάδας με την ομαλοποίηση του προγράμματος, όσο και η εύρεση λύση εκ των έσω με επαναδραστηριοποίηση μονάδων όπως ο Μανθάτης και ο Βασιλακάκης, αποτελούν τις προτεραιότητες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ