Αχρείαστος ο πανικός και η ισοπέδωση

Το αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό αναμφίβολα είναι ένα σοκ από μόνο του. Όταν πας στην έδρα του μέχρι πρότινος προτελευταίου, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα σε εδραιώσει στην κορυφή και φεύγεις με 5-0 εις βάρος σου, αποτελεί ένα γερό χαστούκι που τρίζει συθέμελα όλη την ομάδα.

Ωστόσο ο πανικός και η ισοπέδωση είναι αχρείαστα. Ούτε το πρωτάθλημα χάσαμε την Κυριακή, αλλά ούτε και αν κερδίζαμε το κατακτούσαμε. Ναι, εάν κερδίζαμε Ολυμπιακό και Εθνικό θα ήμασταν σίγουρα σε θέση ισχύος ως προς τους διώκτες μας, όμως αυτό είναι μία υπόθεση που δεν έχει πλέον καμία σημασία. Η μόνη σημασία έχει, είναι μέσα από τα δύο παιχνίδια να εξαχθούν οι αδυναμίες και να διορθωθούν.

Θα πρέπει μέσα από το ναυάγιο στο Δασάκι να υπάρξει άμεση ανασύνταξη. Έγιναν λάθη και από αυτά πρέπει να μάθουμε όλοι μας. Μας έμειναν 11 τελικοί και το κύπελλο. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης, θα πρέπει η ομάδα μας να βρει τον τρόπο που θα της φέρει την πρόκριση, που θα αποτελέσει την καλύτερη ψυχολογική τόνωση ενόψει της εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ