Τιμούρ: «Πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ…»

Τα συγχαρητήρια του στον Εθνικό, για την αποψινή του νίκη, έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος της αναμέτρησης, δηλώνοντας παράλληλα πως δεν ήμασταν ούτε έτοιμοι ούτε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι

Αναλυτικά αυτά που δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Εθνικό για αυτή τη νίκη. Φάνηκε μέσα στο γήπεδο ότι το ήθελαν περισσότερο από εμάς. Κανονικά έπρεπε να είναι αντίθετα τα πράγματα.

Σίγουρα περίμενες καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που είδαμε. Όποιος νομίζει ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι, πρέπει να καταλάβει πως εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Σίγουρα για να γίνει αυτό, φέρω ευθύνη εγώ σαν προπονητής, κάναμε 7 μήνες να φτάσουμε μέχρι εδώ και δεν θα τα διαγράψουμε όλα αυτά μετά από αυτό. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι, από την ήττα, από την εμφάνιση και υπεύθυνος είμαι εγώ.

Αναλαμβάνω την ευθύνη. Είδαμε και τον κόσμο που έφυγε πάρα πολύ λυπημένος, στενοχωρημένος και τους καταλαβαίνω. Σίγουρα μιλώντας με τους παίκτες στα αποδυτήρια και αυτοί καταλαβαίνουν τι έγινε. Κάποια πράγματα, πρέπει να γίνουν για να συνέλθουμε, από αυτό το γερό χαστούκι, έτσι ώστε να είμαστε πιο προσεχτικοί. Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που χάσαμε με ένα βαρύ σκορ, όμως δεν διαγράφει όλα αυτά που έχουν γίνει, ελπίζω να συνέλθουμε, έχουμε παιχνίδι κυπέλλου. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι για να πάρουμε την πρόκριση»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ