Εθνικός Άχνας 5 – 0 Ανόρθωσις: Τραγωδία και πανωλεθρία

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας έπρεπε να το κερδίσει για χίλιους και λόγους, οι ποδοσφαιριστές μας απλά δεν κατέβηκαν στο γήπεδο και δέχθηκαν την ταπεινωτική ήττα με 5-0.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Ο Κετσπάγια ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Λόρια κάτω από την εστία, Αρτυματά δεξιά, Σελίν αριστερά, Βργκοτς και Σίφο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ανασταλτικό χαφ τον Μπούμπα, με τους Ανανίντζε και Ράγιος να κινούνται πιο μπροστά. Στο αριστερό άκρο ήταν ο Τορνίκε, δεξιά ο Καλτσάς και στην κορυφή ο Ντούρις.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Δεν χωράνε πολλά λόγια για το παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές μας δεν πήγαν στο Δασάκι.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με μία τελική μετά από μακρινό σουτ του Οκριασβίλι και με τον Εθινκό να προηγείται με 3-0. Το 1-0 έγινε με πέναλτι, το 2-0 ο Κονέ μετά από λάθος πάσα του Ανανίντζε στο μισό του Εθνικού πήρε την μπάλα έφτασε μέχρι τα τετράγωνα μας και με πλασέ νίκησε τον Λόρια. Το 3-0 μετά από φάουλ ο Ηλία μέσα στην περιοχή, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως τον μάρκαραν με τα μάτια και με σουτ έκανε το 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε με στόχο το γκολ. Ο Κατσαράβα στο 50′ μπορούσε να δώσει έτοιμο γκολ στον Καλτσά, όμως επιχείρησε το σουτ. Το 4-0 έγινε στο 56′ ο Ράγιος έβγαλε πάσα στα τυφλά προς τα πίσω και ο Μάριος Ηλία είπε ευχαριστώ στο δώρο κάνοντας το 4-0. Το τελικό 5-0 έγινε στο 85′ με τον Κοστόφσκι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ