Κούσιος:«Η Ανόρθωση Αμμοχώστου επέστρεψε εκεί που της αξίζει»

«Η Ανόρθωση είναι για εμένα μια ιδέα, όχι απλώς ένα σωματείο. Είναι το μόνο που μου έχει απομείνει από την αγαπημένη μας πόλη την Αμμόχωστο», ήταν το αρχικό σχόλιο του πρώην προέδρου της ομάδας μας, και νυν κυβερνητικού εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου μιλώντας στο balla.com.cy

Για να προσθέσει:

Όταν αποφάσισα να αποδεχθώ την ύψιστη τιμή που μου έγινε, να αναλάβω την ηγεσία του ιστορικότερου σωματείου της Κύπρου, μπροστά μου πέρασαν οι εικόνες του οικήματος της Ανόρθωσης.

«Η Ανόρθωση είναι για εμένα μια ιδέα, όχι απλώς ένα σωματείο. Είναι το μόνο που μου έχει απομείνει από την αγαπημένη μας πόλη την Αμμόχωστο.

Όταν αποφάσισα να αποδεχθώ την ύψιστη τιμή που μου έγινε, να αναλάβω την ηγεσία του ιστορικότερου σωματείου της Κύπρου, μπροστά μου πέρασαν οι εικόνες του οικήματος της Ανόρθωσης, τα προπύλαια του Α’ Γυμνασίου Αμμοχώστου, το επιβλητικό οικοδόμημα του Λυκείου Ελληνίδων, οι παραλίες μας, τα ανθεστήρια, το ΓΣΕ. Έγιναν όλα ένα, έγιναν η  Ανόρθωση Αμμοχώστου. Ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή που μου έγινε.

Είναι με χαρά που βλέπω φέτος ότι μετά από πολλά χρόνια, η ποδοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωση Αμμοχώστου επέστρεψε εκεί που της αξίζει. Μας πλημμυρίζει με χαρά και αισιοδοξία. Τα συγχαρητήριά μου στον πρόεδρο κ. Ευγένιο Χαμπουλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον κ. Χρίστο Πουλλαΐδη, τους άλλους παράγοντες, αλλά και την τεχνική ηγεσία με ηγέτη τον δικό μας, τον Τιμούρ Κετσπάγια. Είμαι βέβαιος ότι η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους.

Προσβλέπουμε όλοι σε μια δίκαιη και λειτουργική λύση του κυπριακού προβλήματος, που θα επιτρέψει στο σωματείο μας να είναι ξανά στην πόλη που το «γέννησε» και η ποδοσφαιρική μας ομάδα να αγωνιστεί στην φυσική της έδρα, το ΓΣΕ».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ