Κέρκεζ για Ανόρθωση:«Δεν είναι μεγάλη έκπληξη»

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του στην εκπομπή «Άθλημα και θέαμα» του ραδιοφωνικού σταθμού CutRadio του ΤΕΠΑΚ, ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ ανέφερε για την Ανόρθωση:

«Άλλαξε κάποια πράματα στην ομάδα, υπάρχουν άνθρωποι πίσω από την ομάδα που βάζουν λεφτά. Δεν είναι μόνο τα λεφτά, υπάρχει κάτι οργανωμένο και καλό για την ομάδα. Ήρθε και ο Κετσπάγια πίσω ξεκίνησε αρκετά καλά και αυτό είναι καλό για το ποδόσφαιρο γιατί ήρθε ο κόσμος πίσω στην ομάδα. Δεν είναι μεγάλη έκπληξη η πορεία της Ανόρθωσης, γιατί είναι μεγάλη ομάδα και πάντα πρέπει να βρίσκονται εκεί. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα είναι ψηλά και να παλεύει η Ανόρθωση».

Για την ήττα της Ανόρθωσης από τον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα είναι αμυντικά σφιχτή, όλες οι ομάδες  είχαν πρόβλημα με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής εκεί, ο Πάμπος, όλοι ξέρουμε το τρόπο παιχνιδιού του και τη δουλειά που κάνει στις ομάδες που είναι. Η Ανόρθωση πήγε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό μετά από δύο μέρες μετά από ένα ντέρμπι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, εγώ πίστευα ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να κάνει την ζημιά αλλά πίστευα σε ισοπαλία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ