Σίφο: «Είχα την επιλογή να φύγω…»

Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του έδωσε ο Γκόρντον Σίλτενφελντ. Ο Κροάτης στόπερ εξέφρασε την ικανοποίηση του που τα πάντα άλλαξαν στην ομάδα μας, τονίζοντας πως η ζωή στην Κύπρο του αρέσει, λέγοντας μεταξύ άλλων τι κάνει για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Για την ομάδα: «Ενισχυθήκαμε τη μεταγραφική περίοδο, φέραμε δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές  και έτσι όλα είναι ιδανικά. Τα play-off έρχονται και είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της χρονιάς. »

Για το πως διατηρείται: «Σε λίγες μέρες θα είμαι 35. Αισθάνομαι υπέροχα. Το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ήταν το 40ο για μένα αυτή τη χρόνια. Έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια συν όλα τα φιλικά. Έπαιξα 9 παιχνίδια τις τελευταίες 3 εβδομάδες, σταθερά Τετάρτη – Σάββατο.»

Για να συνεχίσει: «Ξέρεις πως αισθάνομαι; Λοιπόν δεν πέρασε από το μυαλό μου τι θα κάνει μετά το ποδόσφαιρο, όμως το σώμα μου με ακούει, δεν έχω τραυματισμούς, δεν αισθάνομαι κουρασμένος. Τι να σου πω; Όλοι παραπονιόνται πως είναι κουρασμένοι, εγώ αισθάνομαι υπέροχα.»

Αν δουλεύει επιπλέον: «Δουλεύω πολύ μόνος μου. Δουλεύω πριν και μετά την προπόνηση και γυμνάζομαι όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Συνήθισα να δουλεύω με τον Μάριν Τάντιτς για αρκετά χρόνια και έτσι έμαθα πολλά από αυτό τι δουολεύει και τι δεν δουλεύει. Έχουμε προπόνηση στις 11, πηγαίνω στις 9:30 και κάνω μόνος μου γυμναστήριο και ακολούθως πάω στην προπόνηση. Προσέχω  πολύ τη διατροφή μου. Δεν έχω κρέας στη διατροφή μου. Μόνο όταν πηγαίνω με την ομάδα στο ξενοδοχείο τρώω κρέας, μακαρόνια, ρύζι και ψάρι.»

Για την Κύπρο και τη ζωή εδώ: «Είχα επιλογές να φύγω το καλοκαίρι αλλά αποφάσισα να μείνω. Αισθάνομαι όμορφα εδώ και η σύζυγος μου το ίδιο. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος ζωής. Για μένα τώρα στην ουσία είναι καλοκαίρι, πηγαίνω με τα κοντομάνικα. Σήμερα είναι 20 βαθμούς, είναι κάτι το υπέροχο, σήμερα – όταν έδινε τη συνέντευξη – είναι 20 βαθμοί, είναι πραγματικά υπέροχα. Το μεγαλύτερο ταξίδι είναι μιάμιση ώρα με το λεωφορείο. Είναι σαν να παίζεις κάθε παιχνίδι στο κήπο σου. Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος. Το πρωτάθλημα είναι καλό, έχει 5 με 6 καλές ομάδες, που παίζουν και στο Europa League, ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε και στο Champions League τα τελευταία πέντε χρόνια. Υπάρχει ποιότητα και χρήματα. Πραγματικό δεν υπάρχει στο μυαλό μου σκέψη να φύγω από την Κύπρο.»

Για το περασμένο καλοκαίρι: «Είχαμε δύσκολη κατάσταση το καλοκαίρι. Είχα την επιλογή να φύγω. Είχα προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία όμως ήθελα να μείνω. Ήταν μία μεγάλη απόφαση. Ένας εκατομμυριούχος μας αγόρασε και η κατάσταση είναι εξαιρετική. Τα πάντα βελτιώθηκαν»

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ