Τι μας λες Ανδρέα; Όλες οι ομάδες για Τράττου;

Ως ιεραπόστολοι του κυπριακού ποδοσφαίρου μας εμφανίζονται τις τελευταίες μέρες στην Ομόνοια.Μάλιστα, προχώρησαν και σε τοποθετήσεις τόσο στη Γ.Σ της ΚΟΠ, όσο και δημοσίως πως επιθυμούν ως αρχιδιαιτητή τον Τράττου και πως τυγχάνει κοινής αποδοχής.

Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας ανέφερε: «Να αναλάβει ο κ. Τράτττος σαν αρχιδιαιτητής. Ένας άνθρωπος κοινής αποδοχής από τις ομάδες και τον κόσμο. Οι ομάδες τον εμπιστεύονται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Δυστυχώς από τις θετικές αντιδράσεις, δεν υποστηρίχθηκε αυτή η πρόταση από καμία ομάδα»

Καταρχήν τέτοια λύση δεν έγινε και ούτε θα γίνει ποτέ αποδεκτή από την Ανόρθωση. Αλλά είναι άλλα τα ερωτήματα που γεννιόνται, τόσο από την τοποθέτηση του Δημητρίου, αλλά όσο και από τη θέση της Ομόνοιας.

Πρότειναν τον Τράττου αρχιδιαιτητή. Μίλησαν μαζί του για να τον προτείνουν και εάν μίλησαν, επιτρέπεται να έχουν επαφές με εν ενεργεία διαιτητή, που μάλιστα σφύρισε σε 5 παιχνίδια της Ομόνοιας μέχρι στιγμής. Ας μας δώσουν εξηγήσει για αυτό. Και ας μην ξεχνάμε πως ο Τράττου ήταν και ο διαιτητής που προκάλεσε τον εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών μας στο μεταξύ μας ντέρμπι.

Επιπρόσθετα πλέον υπάρχει ένα δεδομένο. Η Ομόνοια ευνοεί τη λύση Τράττου. Άρα για του λόγου του αληθές  πως ο εν λόγω διαιτητής θα κληθεί να διαιτητεύσει παιχνίδια τόσο της Ομόνοιας, όσο και των ανταγωνιστών της, δίχως να υπάρχουν εύλογες υποψίες πως θα ενεργεί υπέρ της Ομόνοιας που ευνοεί τη λύση του ως αρχιδιαιτητής.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ