ΑΠΟΕΛ 3 – 4 Ανόρθωσις: Μάγκιγκο και αρχ… διπλό στη Λευκωσία!

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Λευκόθεο», η ομάδα φούτσαλ του συλλόγου μας επιβλήθηκε με μάγκικο τρόπο του ΑΠΟΕΛ με 4-3.

Κόντρα στις γνώριμες αντιξοότητες που βρίσκουμε στη Λευκωσία και με το πάθος να περισσεύει οι φουτσαλιστές μας, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο να «σπάσουν» το αήττητο του αντιπάλου και να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρωτιάς για την κανονική περίοδο.

Οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ήταν λίγες, μιας και οι άμυνες ήταν ιδιαίτερα σφιχτές. Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το πρώτο της φάουλ στο 7:26 πριν το τέλος του ημιχρόνου, σε ένα άκρως δυνατό παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ηταν συγκλονιστικό και ξεκίνησε ανάποδα. Ο Γιάννος Μυλωνάς είδε νωρίς τον Ραφίνια να φεύγει τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει μερικά λεπτά αργότερα το προβάδισμα. Ο αρχηγός Φάνος Χαρή είχε άμεσα την απάντηση, που πήρε το ρημπάουντ μετά από σουτ του Κουλουμπρή και έγραψε το 1-1. Το προβάδισμα για την ομάδα μας και την προσωρινή ανατροπή πέτυχε ο Λουκά σε μία φάση διαρκείας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι σε 3-2, ωστόσο παρά το γεγονός πως παίζαμε με ένα ξένο λιγότερο, παρά το γεγονός πως η κούραση ήταν εμφανής μίλησε η ψυχή αυτής της ομάδας. Με δύο γκολ του Κουλουμπρή το ένα 3 και κάτι πριν το τέλος και το άλλο στα τελευταία 80 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης πήραμε ένα μάγκικο διπλό, τρεις πόντους απλά και συνεχίζουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ