Πως το είπε ο Πάπουτσος; Οπισθοδρόμηση για την διαιτησία μας!

Είναι τουλάχιστον γελοία η προσπάθεια του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου δια του Προέδρου της, στο να πείσουν την φίλαθλο κοινή γνώμη πως η κάθοδος ξένων διαιτητών είναι oπισθοδρόμηση για αυτούς και πως συναίνεσαν στο να πραγματοποιηθεί, έτσι ώστε να αποδειχθεί πως λάθη γίνονται και με ξένους διαιτητές…

Και δεν μιλάμε μόνο για το σημερινό παιχνίδι και τα εξ΄ όφθαλμα λάθη του Βασίλη Δημητρίου που λάθη έμπειρου διαιτητή δεν τα λες, αλλά την όλη παρουσία των διαιτητών στο πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως πέναλτι είχαμε και στον αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όταν ο Βούρος λειτούργησε ως πετοσφαιριστής εντός μεγάλης περιοχής.

Στον Σ.Δ.Κ καλά κάνουν τουλάχιστον να μην προβαίνουν σε δηλώσεις αφού οι πράξεις τους αντικρούονται με τα λεγόμενα τους.

«Η όποια απόφαση λήφθηκε την θεωρώ οπισθοδρόμηση, όμως, τα όσα έχουν προηγηθεί αποφασίσαμε και δώσαμε την συγκατάθεση μας, για την κάθοδο ξένων διαιτητών, ώστε να δοθεί και 3η άποψη στους αγνούς φιλάθλους ακόμα και στους δημοσιογράφους ότι λάθη γίνονται και θα γίνονται από όλους. Παρουσιάζονται οι ξένοι σαν να είναι ο Mεσσίας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ