«Το βάρος στα εκτός έδρας παιχνίδια»

Στον Super Sport FM 104 για τον αγώνα με την Ομόνοια, την ετοιμότητα του Ανανίτζε και το που ψάχνει ενίσχυση η Ανόρθωση μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Σάββας Πηλακούτας:

Αναλυτικά:

Για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι: «Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο χωρίς πολλές φάσεις, στο δεύτερο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μέσα από μια άτυχη στιγμή. Προσπαθήσαμε στην συνέχεια να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα αλλά τίποτα δεν άλλαξε στο τέλος του αγώνα. Σαφώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ήττα, αλλά γνωρίζουμε ότι σε εκτός έδρας ντέρμπι μπορείς να χάσεις, όμως καλούμαστε να αφήσουμε το παιχνίδι να επικεντρωθούμε στο κύπελλο για να σφραγίσουμε την πρόκριση».

Για το πρόγραμμα της Ανόρθωσης: «Μας δίνεται μια καλή ευκαιρία στο κύπελλο εντός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό, και στο πρωτάθλημα κόντρα στην Δόξα πάλι εντός έδρας να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα, και μετά το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Θα πάρουμε τα παιχνίδια ένα-ένα καθώς δεν έχουμε πολλές μέρες για την κατάλληλη προετοιμασία».

Για την τοποθέτηση του Τιμούρ Κετσπάγια:«Αυτό είναι γεγονός και το υπογράμμισε και ο προπονητής, ότι η εικόνα μας εκτός έδρας δεν είναι ίδια με την εντός έδρας. Ο προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να βελτιωθεί για να μην παρουσιαστεί στο μέλλον. Εκεί θα ρίξει το βάρος στα εκτός έδρας παιχνίδια, και ειδικά στα ντέρμπι καθώς έρχεται η δεύτερη φάση».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Θα χρειαστεί ακόμη 15 μέρες ο Μαρκάσα για να είναι απόλυτα έτοιμος, δεν προέκυψε άλλο πρόβλημα. Ο Οκριασβίλι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα την περασμένη βδομάδα και ίσως προλάβει τον αγώνα με την Δόξα, στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί αν θα υπολογίζεται με Ολυμπιακό»

Για επόμενες μεταγραφές: «Aπομένουν ακόμη κάποιες μέρες για την μεταγραφική περίοδο, Αξιολογούνται κάποια ονόματα, κάνουμε προσπάθεια για παίκτες κάτω των 22. Μόνο αν βρεθεί κάτι πολύ καλό θα προχωρήσουμε για τον κατάλογο Α’ αλλά θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος παίκτης».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ