Γκαλίτσιος: «Σήμερα είχαμε και περίεργα πράματα…»

Δηλώσεις σε δημοσιογράφους έκανε ο Γκαλίτσιος μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης, εξερχόμενος από το ΓΣΠ.

Ο Ελλαδίτης εξέφρασε τη θέση πως η ομάδα δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε λέγοντας παράλληλα πως η διαιτησία δεν ήταν 50-50, με τα μικρά σφυρίγματα του Τράττου να βγάζουν την αυτοσυγκέντρωση από την ομάδα μας.

Για το παιχνίδι: «Δεν παρουσιαστήκαμε σίγουρα όπως τα προηγούμενα παιχνίδια και όπως συνηθίσαμε να παίζουμε. Ίσως δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Θα έπρεπε να παίξουμε πιο δυνατά από την αρχή. Ωστόσο δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερες φάσεις, δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος και χάσαμε μοιραία το παιχνίδι. »

Εάν υπάρχει διαφορά στα εντός από τα εκτός έδρα παιχνίδια: «Ίσως η εικόνα να λέει διαφορετικά κάποια πράματα. Εμείς δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, τόσο εντός όσο και εκτός. Σήμερα βέβαια είχαμε και περίεργα πράματα από την αρχή του αγώνα. Είδαμε κάποια σφυρίγματα εναντίον μας, μικρά ίσως αλλά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν λίγο περίεργο. Ίσως χάνεις την αυτοσυγκέντρωση σου.»

Εάν η διαιτησία καθόρισε το αποτέλεσμα: «Δεν ξέρω αν καθόρισε το αποτέλεσμα αλλά σίγουρα δεν ήταν μία διαιτησία 50-50. »

Για την επόμενη μέρα στην ομάδα: «Είμαστε στην κορυφή συνεχίζουμε. Ξεχνούμε το σημερινό παιχνίδι, έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη, πρέπει να πάρουμε την πρόκριση. Αυτό! Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Μένουμε στο ότι είμαστε πρώτοι και θα συνεχίσουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος εκεί.»

Για τον κόσμο: Ότι και να πω για αυτό τον κόσμο είναι λίγο. Είναι συνεχώς δίπλα μας είτε εκτός έδρας είτε εντός έδρας, τον ευχαριστώ πάρα πολύ και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τον δικαιώσουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ