ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Η δική μας απάντηση»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου, τονίζοντας ότι η δική μας απάντηση θα δοθεί στο τέλος. Αναλυτικά:

«Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου -MAXHTEC- μέσω ανακοίνωσης θα ήθελε να συνομιλήσει με όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης, ο οποίος δίκαια νιώθει απογοητευμένος και αδικημένος, όμως του επισημαίνουμε πως η δική μας απάντηση θα δοθεί στο τέλος. Στο τέλος είναι η κατάλληλη ώρα για απαντήσεις. Εάν δεν υπάρξει υπομονή και στήριξη μέχρι τέλους τότε από μόνοι μας θα χάσουμε τη μάχη. Εξάλλου γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Αδέλφια, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι. Τώρα είναι η ώρα που θα αποδείξουμε ότι μέσα μας κυριαρχεί η ελληνική ψυχή του νικητή. Άστε τα στατιστικά , το όνομα του αντιπάλου , την έδρα που παίζουμε και όλο το παρελθόν του πρωταθλήματος στην πάντα και δείτε το σαν να αρχίζουν όλα ξανά από την αρχή. Σαν ένα μικρό πρωτάθλημα οχτώ αγώνων που αρχίζει τώρα. Είμαστε ΕΜΕΙΣ και αυτοί. Κανένας άλλος. Δεν μας νοιάζει με ποιους άλλους θα αγωνιστούμε. Πρέπει να νικήσουμε κάθε αγώνα και θα το κάνουμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και αυτό δεν το λέμε εμείς. Το λέει ο κόσμος όλος αφού μας βλέπουν και μας και αυτούς. Σύγκριση δεν υπάρχει. Υπάρχουν άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν. Πρέπει να τους νικήσουμε και αυτούς.

Ραντεβού το Σάββατο στο τσίρειο λοιπόν. Δεν θα πούμε πολλά για το παιχνίδι, απλά ότι ζούμε γι΄ αυτό. Δεν απογοητευόμαστε αλλά πεισμώνουμε. Από νωρίς στο οίκημα μας στα Πολεμίδια για να αναχωρήσει μαζικά η πορεία μας. Aπό τον Κεντρικό στην Λάρνακα θα αναχωρήσει η πορεία για τα Πολεμίδια η ώρα 13:00.

Υ.Γ.1 Εισιτήρια για τον αγώνα στα οικήματα του Παν.Συ.Φι με €2 εισφορά.

Υ.Γ.2 Αν κάναμε όσα έκανε αυτός τότε θα ‘μασταν στην φυλακή. Αντί αυτού τον προσέχουν και από πάνω. Αυτός που «δεν φοβόταν» τίποτα και κανένα φοβάται πλέον την σκιά του. Τι ειρωνεία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕC – ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ