Θυμήθηκε Ανόρθωση ο Σόσιν…

Για το πέρασμα του από την ομάδα μας και την εμπειρία του σε αυτή, αναφέρθηκε ο Ούκας Σόσιν σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Αναλυτικά πιο κάτω όσα ανέφερε ο Πολωνός επιθετικός.

Πώς σε υποδέχθηκαν στην Ανόρθωση; «Πάρα πολύ καλά. Με τη νέα μου ομάδα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και πάλι στην πρώτη μου χρονιά, κερδίσαμε το πρωτάθλημα και παίξαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που κυπριακή ομάδα συμμετείχε στους ομίλους. Στην προκριματική φάση πέτυχε τρία γκολ, δύο με την Αούστρια Βιέννης και ένα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς».

Ακολούθως ο Ούκας Σόσιν διηγήθηκε την εμπειρία της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τα παιχνίδια με την Βέρντερ, το γκολ με τον Παναθηναϊκό, τη μονομαχία στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με την Ίντερ του Μουρίνιο, αλλά και την αιτία που ράγισε το γυαλί στις σχέσεις του με τον Τιμού Κετσπάγια.

Συγκερκιμένα ανέφερε: «Παίζαμε ένα παιχνίδι με την Πάφο. Είχαμε 20 ξεκάθαρες ευκαιρίες, αλλά ήμασταν επιπόλαιοι και δεν σκοράραμε. Στο τελευταίο λεπτό κερδίσαμε πέναλτι και όταν πήγα να το εκτελέσω γλίστρησα και έστειλα την μπάλα ψηλά έξω. Ήρθαμε ισόπαλοι. Αυτό επηρέασε τη σχέση μου με τον προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια, γιατί με κατηγορούσε ότι έχασα τους βαθμούς. Πήρα, λοιπόν, ένα σκληρό μάθημα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ