Έξυπνες κινήσεις στην οικονομική σκακιέρα

Τόσο η πατρίδα μας, όσο και ο μικρόκοσμος του ποδοσφαίρου μας, αντιμετωπίζουν οξεία οικονομική κρίση. Τα λάθη του παρελθόντος πολλά, σε αμφότερες τις περιπτώσεις, στοιχειώνουν τα ταμεία σήμερα. Η ουσία όμως, δεν είναι να βλέπουμε – απλά – τι πήγε λάθος στο παρελθόν, αλλά πώς θα κάνουμε έξυπνες και προσοδοφόρες κινήσεις τώρα.

Κάθε βδομάδα, μια μεγάλη μάζα οπαδών και φίλων της ομάδας μας, ξεκινά απ’ όλες τις γωνιές της ελεύθερης Κύπρου, προκειμένου να βρεθεί είτε στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, είτε σε κάποιο στάδιο που φιλοξενεί τη Μεγάλη Κυρία. Ο μεγαλύτερος βραχνάς αυτής της μετακίνησης, είναι το κόστος καυσίμων. Για τις υπεραστικές διαδρομές, το κόστος καυσίμου για το ταξίδι υπερβαίνει τα €10.

Μια σκέψη, θα ήταν το Σωματείο να συμβληθεί με πρατήρια στις διάφορες πόλεις και την ημέρα των παιχνιδιών όσοι Ανορθωσιάτες – για παράδειγμα κάτοχοι καρτών διαρκείας – επιλέγουν τα συγκεκριμένα πρατήρια ανεφοδιασμού, να προσφέρουν εμμέσως στο Σωματείο. Την ίδια στιγμή, θα μπορούσαν και οι ίδιοι οι ταξιδιώτες-οπαδοί να επωφελούνται, μέσω προσφορών στις οποίες ούτως ή άλλως ήδη προβαίνουν τα πρατήρια, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κρίση.

Ποιός ιδιοκτήτης πρατηρίου δεν θα ήθελε δυο και τρεις χιλιάδες αυτοκίνητα να περνούν από το δικό του πρατήριο, κάθε φορά που παίζει η Ανόρθωσις;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ