Στήριξη σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία

Τα μουρμουρητά και οι φωνές δεν ωφελούν σε τίποτα στην ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία οι οποίοι μας έφεραν μέχρι εδώ. Η ομάδα μας βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή μετά από ένα σερί… γκαντεμιάς το οποίο ελπίζουμε ότι δεν θα έχει συνέχεια. Η ομάδα παρουσιάστηκε σε καλή αγωνιστική κατάσταση στα παιχνίδια που απώλεσε βαθμούς αλλά λίγο η γκαντεμιά και λίγο… η διαιτησία δεν μας άφησαν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Αφήνουμε πίσω λοιπόν, τις “κακές” αγωνιστικές που έχουν περάσει και γυρίζουμε σελίδα. Πάμε στα δυο τελευταία παιχνίδια της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος με κάθε σοβαρότητα για να πάρουμε τις νίκες. Οι νίκες είναι μονόδρομος αφού και τα δυο παιχνίδια θεωρούνται πλέον σαν τελικοί για την ομάδα μας.

Τέρμα πια τα μουρμουρητά και οι φωνές προς τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία και πάμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά, ενωμένοι όπως πάντα για την εκπλήρωση των στόχων μας και την απονομή δικαιοσύνης!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ