Αποθέωση για Ρούμπεν Ράγιος

Άρθρο στη ξακουστή AS.COM της Ισπανίας αποθεώνει τον Ρούμπεν Ράγιος και τις επιδόσεις του στο νησί μας.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Ο Ρούμπεν Ράγιος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σεζόν στην Κύπρο. Ο μέσος της Ανόρθωσης Αμμοχώστου έχει ήδη συντρίψει τις επιδόσεις του και παλεύει για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη μεσογειακή χώρα. Πριν φτάσει στη Λάρνακα, όπου η Ανόρθωση ανάγκαστηκε να πάει μετά την τουρκική εισβολή στη βόρεια Κύπρο το 1974, ο Ράγιος δεν είχε περάσει τα επτά γκολ σε μία σεζόν. Φέτος έχει 14 σε 14 αγώνες και είναι πρώτος μπροστά από τον Τριτσκόφσκι που έχει 11 με την ΑΕΚ.

Ένα γκολ ανά παιχνίδι. Αυτοί είναι οι αριθμοί του Ράγιος που επιβεβαίωσε το σπουδαίο του μομέντουμ τη Δευτέρα με δύο γκολ στη νίκη με 0-3 στο γήπεδο της Πάφου. Και τα δύο ήταν πέναλτι αλλά ο Ισπανός έδειξε ξανά γιατί είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της Ανόρθωσης. Κόρνερ εκτελεσμένο από τον ίδιο έτυχε εκμετάλλευσης από τον Σίλντενφελντ που έκανε το 0-1 και ακόμη ένα δικό του κόρνερ έφερε πέναλτι. Ο Ράγιος, επίσης, εκτέλεσε δύο φάουλ που παραλίγο να μπουν στα δίχτυα.

Στα 33 του, ο Ρούμπεν Ράγιος με το «10» από πίσω έχει σκοράρει το 42% των γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενος τα τρομερά του σουτ και τα πέναλτι. Ο Ράγιος επίσης έχει δώσει έξι ασίστ και αποτελεί ένα σημαντικότατο κομμάτι της Ανόρθωσης, που προπορεύεται στο πρωτάθλημα. Έχει 33 βαθμούς από 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα και είναι στην πρώτη θέση παρότι έχει αγώνα λιγότερο από την Ομόνοια, που είναι δεύτερη με 31 βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ