Πάφος 0 – 3 Ανόρθωσις: Με τριάρα επιστροφή στην κορυφή

Επιβλητική νίκη με 0-3 πέτυχε απόψε η ομάδα μας στην Πάφο, που επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας και ανέβηκε στην κορυφή. Ο Σίλτενφελντ στο 2′ και ο Ράγιος στο 29′ και 59′ σημείωσαν τα τέρματα της ομάδας μας.

ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με δύο αλλαγές παρέταξε την ομάδα μας ο Κετσπάγια.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λόρια, δεξιά ο Γκαλίτσιος, αριστερά επέστρεψε στο αρχικό σχήμα ο Σελίν, με τους Σίφο και Βργκοτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή, ήταν ο Αρτυματας με τον Νταουσβίλι, με τον Ράγιος να κινείται σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ήταν ο Ντούρις που επέστρεψε στην εντεκάδα μετά από τρία παιχνίδια, δεξιά ο Καλτσάς και στην κορυφή της επίθεσης ο Κατσαράβα.

 

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι για την ομάδα μας. Στην πρώτη φάση, μετά από σουτ του Σίφο, κερδίσαμε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ράγιος, με τον Κροάτη αυτή τη φορά με κεφαλιά να νικάει τον Πέτρου και να γράφει μόλις στο 2′, το 0-1.

Το γκολ λειτούργησε ευεργετικά, με την ομάδα μας να ψάχνει και ένα δεύτερο γκολ, που θα εδραίωνε το προβάδισμα της. Στο 11′ ο Ράγιος ήταν άτυχος, μιας και είδε την κεφαλιά του μετά από σέντρα του Καλτσά να καταλήγει στο δοκάρι. Στο μεσοδιάστημα του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα μας ήταν απαιτητική και ζήτησε το δεύτερο γκολ. Στο 21′ μετά από φάουλ του Ράγιος, η άτσαλη απομάκρυνση των αμυντικών έφεραν την μπάλα λίγο πάνω από τα δίχτυα, ενώ στο 23′ μετά από μελέ, Κατσαράβα, Σίφο και Καλτσάς δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 24′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράγιος, η Ανόρθωση επιχείρησε να απειλήσει, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 28′ ο Καλτσάς πήρε την μπάλα από πλάγια, μπήκε στη περιοχή ανατράπηκε από τον Αντωνίου με τον Δημητρίου να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ράγιος που ήταν εύστοχος σημειώνοντας το 13ο γκολ της χρονιάς.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα μας απειλήθηκε από την Πάφο, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να μειώσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας αν και αρχικά μπήκε μουδιασμένα εν συνεχεία όχι μόνο ισορρόπησε, έψαξε και το τρίτο γκολ.

Με κινητήριο μοχλό τον Ράγιος που έβρισκε χώρους, η Ανόρθωση έψαξε το τέρμα. Αρχικά στο 52’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ισπανού, κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Ισπανού πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα, λίγο έξω από την περιοχή κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Από το δεύτερο διαδοχικό κόρνερ, η Ανόρθωση κέρδισε πέναλτι, με τον ρεφ Δημητρίου να υποδεικνύει την άσπρη βούλα μετά από χέρι του Πάντσεον.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ράγιος και σημείωσε το 0-3. Από το σημείο εκείνο και μετά, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά όπως επίσης και οι φάσεις.

Στο 73’ ο Ντούρις μετά από σέντρα του Γκαλίτσιου έπιασε το σουτ στην κίνηση με τον Πέτρου να αποκρούει.

Ο Λόρια πέντε λεπτά αργότερα έκανε την απόκρουση του αγώνα, σε σουτ του Γουίλιαμς.

Το σκορ δεν άλλαξε με την ομάδα μας να φεύγει με το τρίποντο που την επανάφερε στην κορυφή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ