Η βελτίωση θέλει… βελτίωση

Στο παιγνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ, είδαμε μία Ανόρθωση βελτιωμένη σε κάποιους τομείς, όπως στην αμυντική γραμμή, αλλά μία από τα ίδια σε άλλους τομείς, όπως το τελείωμα των φάσεων.

Σε ένα παιγνίδι που μας άξιζε η νίκη αν αναλογιστούμε την εμφάνιση των δύο ομάδων, καταφέραμε να έρθουμε ισόπαλοι με μία ομάδα που έκανε ένα σουτ στην εστία μας. Η βελτίωση στην άμυνα θεωρείται πολύ σημαντική, αν λάβουμε υπόψη τα χάλια των προηγούμενων αγώνων, αλλά εχθρός του καλού είναι το… καλύτερο.

Με την ΑΕΛ ευελπιστούμε να δούμε περισσότερη βελτίωση και ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα. Φάσεις δημιουργούμε, υστερούμε όμως στο τελείωμα τους. Είχαμε πει προ πολλού ότι τα ντέρμπι θα κριθούν στις λεπτομέρειες, και αυτές τις λεπτομέρειες δεν τις αξιοποιήσαμε εμείς στον αγώνα του Σαββάτου.

Το ερχόμενο Σάββατο πάμε στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, και πρέπει να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα λάθη μας, και να μετουσιώσουμε σε τέρμα (και τέρματα) τις ευκαιρίες που θα βρούμε.

Είναι το πρώτο βήμα από τα οκτώ που μένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, και συνάμα η μεγάλη ευκαιρία για να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στο Αντώνης Παπαδόπουλος απέναντι στο ΑΠΟΕΛ όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ανεβούμε και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ